Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2014. 22:12h.

L'oferta de Mas descol·loca Esquerra

Junqueras i Rovira se’n van sense fer declaracions

L'oferta de Mas descol·loca Esquerra

Una imatge de Junqueras marxant de la conferència de Mas

El president d’ERC, Oriol Junqueras, i la secretària general dels republicans, Marta Rovira, han marxat de la conferència del president de la Generalitat, Artur Mas, sense fer declaracions.

Durant la conferència Mas ha proposat la confecció d’una llista unitària, i ha enviat un missatge indirecte a Esquerra tot preguntant-se: “Som capaços d’aparcar per una vegada les diferències i sumar?”.Mas ha defensat una “llista mixta” de partits i societat civil que es presentaria només per a la propera legislatura “com un acte de servei al país” i amb el compromís de no repetir.

Junqueras pronunciarà dimarts vinent al Palau de Congressos de Catalunya una conferència amb el títol 'Crida a un nou país: la república catalana', que serà la resposta del líder d’ERC al full de ruta plantejat aquest dimarts pel president català.

Junqueras, Laporta i Marta Rovira

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#14 josepxicot, Barcelona, 26/11/2014 - 12:09

Al cap i la fi,en Mas es fill de les classes mitjanes
que va crear el regim franquista,ara es veurà que
el cupó a la basca,serà la veritable "independència"
dels convergents,els de ERA,Omnium i ANC,han
estat els que deia en Lenin,els tontos útils.

#13 Susana Leyre, Barcelona, 26/11/2014 - 11:35

Errors de Jonqueres
1 No acceptar la consulta bis
2 Passar aquell dia fora de BCN
3 Retirar el suport al Govern sense motius
4 No donar suport ràpid a Mas en la querella
5 Anar a l'acte de Mas
6 No dissimular que només mira per ERC
7 No dissimular la seva incomoditat des de fa setmanes


#13.1 Reflexions, Ger-Undar, 26/11/2014 - 18:17

Doncs no, No sabem com acabarà tot plegat pero una cosa és certa: Caldria ser babau per no veure per on van les accions de Mas, una ensarronada per sobreviure personalment fent servir els altres de pantalla. Si Junqueras no ho veu, malament. Si es deixa antebanar val més que plegui.

#12 RogerSans, Barcelona, 26/11/2014 - 09:34

Al menos esta vez Junqueras se contuvo y no se puso a llorar en publico como un crio.

#11 Saprissa, Sants, 26/11/2014 - 06:45

doncs si, jo crec q Mas és un politic d altura i Junqueres un tiu sense asma i molt perdut, jo si fòs votant de ERC estaria força empitat amb el gir de la situació q ha fet Mas possant a ERC la responsabilitat de decidir si s'uneixen per Catalunya o pasaran a la historia com els traidors de Cat

#11.1 ambaixadorCAT, UK, 26/11/2014 - 11:59

No. Un votant d'ERC vol la independència, i per tant estaria donant vots d'alegria que en Mas hagi proposat llista unica per fer una DUI. Els interessos partidistes s'han d'aparcar, i ara la pilota està al teulat d'ERC.

#10 De-MAS-Cràcia, Barcelona, 26/11/2014 - 01:50

Pobrets Junqueras i Forcadell, quina ensarronada i quina encerronada! Segur que els seients estaven assignats, producció de TV3 havia de captar els moments en què tot l'auditori aplaudia i Junqueras no, o els badalls i cares de males puces de la Forcadell. En canvi la Muriel semblava encantada!

#10.1 Delators de Viriato, Barcelona, 26/11/2014 - 18:20

Ningú no va veure el paperàs de la Simó?, va mirar el seu líder que no aplaudia i ella mateixa es va aturar, pero seguidament va girar el cap i continuà aplaudint aquell de qui volia estar al costat. Terriblement trist.