Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2019. 19:53h.

L'Oficina Antifrau acaba fent cinefòrums

Projecció de la pel·lícula 'La escopeta nacional'

L'Oficina Antifrau acaba fent cinefòrums

Miguel Ángel Gimeno, director de l'Oficina Antifrau

L'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) organitza el cinefòrum "Corrupció de pel·lícula. Una retrospectiva al cinema espanyol" que començarà aquest divendres, amb la projecció de la pel·lícula 'La escopeta nacional'. Posteriorment es durà a terme un col·loqui al Palau Macaya de Barcelona. Malgrat que la finalitat de l'Oficina Antifrau és prevenir i investigar possibles casos concrets d'ús o destinació il·legals de fons públics, l'entitat organitza a partir d'aquest divendres un cicle de projecció de pel·lícules.

Durant el cicle s'emetran tres pel·lícules que es projectaran els divendres, del 15 al 29 de novembre. Cada projecció anirà acompanyada d'un col·loqui dirigit per una persona experta en el contingut i una altra en el món del cinema.

El cinefòrum pretén "fer reflexionar sobre les peculiaritats de la corrupció política, des de les acaballes del franquisme fins a l'actualitat" i que té la intenció d'analitzar quins són els orígens d'aquesta corrupció a la nostra societat, així com "les possibles maneres de superar-la".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 15/11/2019 - 10:08

¿Antifraude...? tan sinvergüenzas como el camarada Ribó... el catalanismo libre de pecado, señalando a la corrupta España siempre franquista... ¿y donde colocamos en esa corrupción aJaume Canivell el catalán vendedor de porteros automáticos...? por cierto, mis respetos para donJosé Sazatornil y el maestro Berlanga...

#7 Robertwalser74, Barcelona, 15/11/2019 - 10:04

¿En serio, Jorge?

#6 Kropotkin, Vic, 15/11/2019 - 09:27

Es que no tienen trabajo. En la republiqueta no existe la corrupción... Jua, jua, jua,...

#5 Truquo, Gotham, 15/11/2019 - 06:56

Dar limonada franquista para esconder la chicha pujoliana.

#4 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 14/11/2019 - 20:32

Suposo que el 3% dels seients seran per la nostra família...