Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2010. 17:20h.

L'Oficina Antifrau investiga una plaça a mida per a Olmos

Interior ha aturat el procés quan només li quedava superar una entrevista personal

L'Oficina Antifrau investiga una plaça a mida per a Olmos

Olmos, amb Saura, en una imatge d'arxiu

Rafael Olmos, destituït l'any passat com a director dels Mossos d'Esquadra després dels incidents entre alguns agents i alguns estudiants anti-Bolonya, està opositant a una plaça de funcionari al Departament d'Interior. Ha estat l'únic candidat que ha aprovat en unes proves que, des d'un primer moment, el sindicat UGT va impugnar.

Des del sindicat asseguren que aquest tipus de pràctiques són habituals i que el d'Olmos no és l'únic cas, sinó que se'n poden trobar uns 200 de similars. El Departament d'Interior, arran de la investigació de l'Oficina Antifrau, ha aturat el procés, tot just quan a Olmos només li quedava per superar l'última prova, una entrevista personal.

Interior, que ha enviat la informació sol·licitada per l'Oficina Antifrau, ha aturat el procés però el defensa, assegura que no hi ha irregularitats i que la plaça s'emmarca en la convocatòria de 50 places més d'especialistes que necessita la conselleria.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Sibelius, Barcelona, 17/10/2010 - 09:38

Tots els que "l'han examinat' havien estat els seus subordinats començant per la Presidenta del Tribunal". On queda la dignitat dels uniformats que l'nan aprovat?. Calen responsabilitats penals i administratives per les trampes fetes.

#11 pepito, barcelona, 16/10/2010 - 15:42

la politica del tripartito en temas de personal ha sidio la misma que ciu, plazas a medida para los amiguetes, queridos y queridas, cuñados, hermanisimos y demás.
en tiemoos de CIU se colocaron familias enteras adictas al régimen.

#10 toni, tortosa, 16/10/2010 - 11:29

no dire res, ¡¡¡ mans netes en guans verds¡¡¡¡¡

#9 Kropotkin, Vic, 16/10/2010 - 10:59

No se para que perder el tiempo. En la Cataluña nazionanista, esto son cosas habituales y hasta bien vistas por los nazionanistas...

#8 carles, Barcelona, 15/10/2010 - 21:48

Boada no tenies prou amb el tema del bombers morts i les pressions per silenciar un Batlle. Tampoc el dia de la vaga i ara abans de marxar un altre xoriçada.
Entre el mans netes, icv i psc tenim Catalunya feta una merda