Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2021. 12:14h.

L'Oficina Antifrau també donarà subvencions

Vox qüestiona que aquesta sigui "la seva funció"

L'Oficina Antifrau també donarà subvencions

El director d’Antifrau, Miguel Ángel Gimeno, amb Jaume Giró, en una foto d'arxiu

El diputat de Vox Andrés Bello va denunciar ahir en seu parlamentària que la Generalitat ha habilitat a través del projecte de llei de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic, coneguda com a llei d'acompanyament, que l'Oficina Antifrau de Catalunya "pugui atorgar subvencions".

"És a dir, habiliten –repeteixo– a l'Oficina Antifrau de Catalunya perquè pugui atorgar subvencions. Més encara? Aquesta és la funció d'una oficina antifrau? Donar subvencions?", va preguntar; i va retreure al Govern que "espatllen tot el que toquen".

Bell, d'altra banda, va denunciar que "en línia de voler controlar-ho tot, incrementen els càrregues administratives a les empreses". Creiem que alleugerir les càrregues administratives absurdes que s'imposen a les empreses és un element que rebaixaria els seus costos i, per tant, milloraria la seva competitivitat", va defensar.

També va manifestar que "aquest Govern legisla en la línia oposada" i va criticar "les innecessàries càrregues administratives que s'autoimposa el Govern" perquè "no fan sinó augmentar la càrrega administrativa de la pròpia Administració i consumir cada vegada més recursos econòmics dels ciutadans i de les empreses".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 David, FOLGUEROLES, 23/11/2021 - 16:41

Ah, sí, también creo que le han dado esta misión a la encargada de los lavabos de la Generalidad. Por aquello de la cuota, claro.

#6 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 23/11/2021 - 16:31

SUBVENCIÓN igual a regalo AMIGUETES igual CORRUPCION

#5 l'avi Florenci, l'home, la terra i la deixa, 23/11/2021 - 15:05

Començo a creure que els xiringuitos, les subvencions als amics i la permanència en els càrrecs més enllà del mandat legal són els elements més clars i que s'entenen millor de la realitat nacional catalana.
Les ambaixades catalanes haurien de descriure això també a l'exterior com a part de la nostra realitat nacional i fet diferencial.

#3 Patumeiro, Sant Patumet, 23/11/2021 - 12:54

Vaya Gimeno, el moze de Binefar, se ha enchufao bien en otro chiringuito indepe. Que orgullosos estaran sus paisanos de ver como colabora en el proyecto de construir un muro cerca de casa. Eso si, empresas catalanas para la franja va a ser un no parar.

#2 Pepe, Barcelona, 23/11/2021 - 12:34

Entre funcionarios (a incluir sus familiares), políticos, subvencionados y publicidad pagada a medios, están comprando miles y miles de votos, al más puro estilo bolivariano.

Y ningún gobernante se preocupa por la competitividad de las empresas, rebajar sus cargas fiscales, favorecer la creación y el crecimiento de empresas...