Publicitat
Política · 23 de Desembre de 2018. 11:10h.

López Bofill retreu a Joaquim Coll la seva pertinença a SCC

L’historiador replica que està “molt orgullós” d'haver-ne estat vicepresident

López Bofill retreu a Joaquim Coll la seva pertinença a SCC

El jurista i escriptor Héctor López Bofill ha retret a l’historiador Joaquim Coll la seva pertinença a SCC, després que aquest considerés que l’independentisme “està avui més desconcertat” després de la celebració del consell de ministres a Barcelona.

“Fetes les sumes i les restes @joaquimcoll tu hauràs de carregar tota la vida amb la creu d’haver estat vicepresident d’una associació controlada pels elements més ultres del PP, de C’s (i de VOX) i per haver-te manifestat alegrement colze a colze amb el feixisme”, ha escrit Bofill.

“Només puc dir-te que, si realment creus el que afirmes (més aviat crec que t'indueix la ràbia o la intolerància), tens un problema seriós amb l'anàlisi de la realitat. Molt orgullós d'haver estat vicepresident de @Societatcc, justament en els anys més difícils”, ha replicat Coll.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Pepon , Barcelona, 23/12/2018 - 23:42

Qui cony es aquest López Bofill, Marta?

#6 Recaredo, Bcn, 23/12/2018 - 19:17

Habrá que mirar como y con quién obtuvo el ínclilto Bofill su plaza de profesor universitario, así como todos sus títulos. Ya sabemos cual es.su.merito.

#5 Tirant, Bcn, 23/12/2018 - 18:44

Aquest López Bofill és "jurista i escriptor"? ... Pel llenguatge més aviat sembla un fanàtic CDR d'incògnit, sense la caputxa ...
El meu suport i reconeixement a Joaquim Coll, un gran i valent historiador a qui els separatistes són incapaços de dirigir-se amb raonaments, només amb insults i desqualificacions.

#4 Montse, Barcelona, 23/12/2018 - 12:56

Todo mi apoyo a Joaquim Coll ante descalificaciones de fanáticos como el tal López Bofill.

#3 Veciana, Barcelona, 23/12/2018 - 12:22

¿Y quién es este tío?