Publicitat
Política · 3 de Març de 2017. 19:28h.

López Burniol: “estic desolat”

“Amb mi que no comptin, fins aquí hem arribat”, afirma sobre el procés

López Burniol: “estic desolat”

Juanjo López Burniol, en una tertúlia a 8tv

El notari, Juanjo López Burniol, ha afirmat sentir-se “desolat” després que Junts pel Sí hagi proposat modificar el reglament del Parlament amb caràcter d’urgència perquè es puguin votar projectes de llei sense pràcticament debat previ. “Després d’això és que no tinc ànims. Estic desolat”, ha afirmat a la Cadena SER.

“Amb mi que no comptin, fins aquí hem arribat”, ha afegit queixant-se de l’actuació del Govern, del president Puigdemont i de Junts pel Sí. L’analista polític explica durant la seva intervenció que ell creu que és necessari que el Govern espanyol faci una oferta i aquesta sigui votada pels catalans, però que “a hores d'ara sóc absolutament incapaç de repetir el que vinc repetint des de fa 12 anys”. “Estic infinitament trist”, ha reblat.

“No reconec a aquesta Catalunya”, ha afirmat. Burniol diu que no pot defensar la tercera via “quan el govern de la teva comunitat busca eludir el debat en el qual ha de participar el 52% de la població catalana”.  “Acabo de llegir en un diari que els diputats tindrien pràcticament coneixement de la llei en el mateix moment en què van a votar. Però per l'amor de Déu, jo a això no hi jugo”, conclou el notari.

Publicitat
Publicitat

68 Comentaris

Publicitat
#43 Pan con tomate y jamón ibérico, Catalunya cap al no-res., 21/11/2022 - 14:58

¿Pero que está pasando...? los cofrades amarillos está abandonando la procesión en masa... Esto va a ser peor que "las espantás..." en la "madrugá sevillana..."

Siempre me ha parecido que "La Cofradía de las Lágrimas y los Lamentos..." tiene mas de catalana que de malagueña...

#42 Jose antonio, Barcelona, 01/05/2019 - 22:13

Es veu que ningu li ha dit que es un fatxa aprofitat pel sistema.
Voste no ha estat mai catalanista ni falta que li fa.
Voste es un aprovechategui.

#41 Lo Joanot, Vic , 07/03/2017 - 23:15

Je suis desole. La falta de disponibilidad emocional de los separatistas ....le ha pillado out side. Nos lo cuenta o ens u diu.?

#40 Josep-Maria , Barcelona, 05/03/2017 - 13:39

Molts hem pensat "fins ací hem arribat" abans que López. P. ex. quan Rajoy mentí al Congr. i no passà res o quan el TC (o qui fos) va dir que al Parlam. no es podia ni parlar de segons què, o quan no es té en comp. que el context força el gov. a prend. cert. decis.

#39 Malva, Sants, 05/03/2017 - 13:22

# 30.1 Disculpa Benny si no m'he expressat amb claredat, però em sembla que en cap cas es pot entendre que estigui d'acord amb la reforma constitucional "tipus Merkel" del Parlament espanyol. Penso que no és molt democràtic forçar els reglaments dels Parlaments, siguin d'on siguin, per evitar e