Política · 19 de Setembre de 2012. 13:35h.

López Tena acusa el Rei de "comprar polítics i periodistes"

També el titlla de "malvat", estúpid", "assassí" i de "promoure cops d'Estat"

López Tena acusa el Rei de "comprar polítics i periodistes"

El Rei, amb Zapatero i Rajoy

El diputat Alfons López Tena, en un article a Público, recorda que "Joan Carles de Borbó va començar la seva infausta carrera, després de matar el seu germà d'un precís tret, posant-se a disposició del dictador feixista i assassí que en aquell temps manava Espanya, colònies incloses, amb la pretensió que el designés successor".

"Va jurar els principis fonamentals del Moviment, mai ha jurat la Constitució", afegeix, a més de criticar que "va borbonejar immediatament intentant establir un règim semiautoritari, va promoure cops d'Estat, i el seu fracàs li va fer presoner d'una voluntat democràtica general que intel·ligentment el presentar com un garant de la democràcia que el va atrapar en aquest paper".

"Van venir unes dècades d'embolicar-se en un respecte basat en la contínua intimidació, censura, i compra de periodistes i de polítics, facilitada aquesta per l'immens patrimoni que per comissions i favors es va dedicar Joan Carles a pastar, no sense abandonar la presó a seus successius col·laboradors i encobridors segons esclataven els escàndols que la seva corrupció generava", afegeix.

"Tot va començar a torçar en els últims anys, quan Internet impossibilita el cercle de silenci mediàtic i les faules que el protegien, a ell, al seu patrimoni i mètodes d'aconseguir-ho, a la seva vida personal i sexual, la seva família disfuncional, i a la seva insondable estupidesa i maldat. Els documents dels països estrangers comencen a desclassificar-se, i no s'hi pot fer per impedir-ho".

"L'última peripècia d'aquest assassí d'elefants i óssos emborratxats ha estat exercir un paper polític bel·ligerant en contra de les aspiracions democràtiques dels que se suposa que són el seu poble, el milió i mig de quimeres que ens hem manifestat a Barcelona reclamant la independència de Catalunya", indica.
 
"És el destí d'Espanya i dels seus reis, incapaços d'admetre la voluntat democràtica d'independència i només coneixedors de l'amenaça, l'insult, i la repressió, com mètodes per mantenir el que ells anomenen Espanya unida", afegeix.

"Va dir Azaña que per mantenir Espanya unida calia bombardejar Barcelona cada cinquanta anys, mètode que qualificava de bàrbar però efectiu. Els bombardejos ja no són possibles, i Espanya no ha après en el seu lloc el mètode de guanyar l'adhesió cordial i interessada dels catalans. En el fons, tant dóna. Es posi com es posi, la independència de Catalunya és ineluctable i inevitable", afirma.

"Espanyols, quedeu-vos amb el vostre rei, amb la seva família, i amb el seu hereu, de qui el Marquès de Mondéjar, excap de la Reial Casa, va dir en un brindis davant meu a Madrid l'any 2002: 'Agraïm a la Providència haver-nos donat un Príncep que ha heretat tota la intel·ligència del pare i tota la simpatia de la mare'. Que us aprofiti", conclou.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Onofre, La Fullaca(Osona), 20/09/2012 - 19:08

Ben aviat acusarem al rei d'esser "responsable de la muerte de José Antonio"

#14 Cigronet, SFG, 20/09/2012 - 11:25

Recony, si es príncep ha heretat tota la intel·ligència de son pare, que Déu ens agafi confessats. Un dels porcs senglars que els caçadors van matar dies enrere, tenia més intel·ligència que el mata-elefants

#13 joancatala, Castellbisbal, 20/09/2012 - 00:58

L'estrategia és aquella que permet assolir l'objectiu final a partir d'establir una línea de treball i uns suports que garanteixin l'éxit! L'estratègia i l'independentisme tradicional Català són pols oposats. S'ens refot el Rey de España! Deixeu de vocejar i poseu-vos a treballar! NACIÓ CAT JA!

#12 joancatala, Castellbisbal, 20/09/2012 - 00:51

Indepes tradicionals! Què els de Ripoll o els d'Arenys de Munt ja no ens cal convèncer! Deixe-vos ja de "collonades": Banderes, Rey d'España. TV3 a València i bla, bla, bla! Si jo fos un empresari que tingués que fabricar un Estat Català us posaria de "patitas en la calle" i a cobrar l'atur JA!

#12.1 Cigronet, SFG, 20/09/2012 - 11:29

Doncs Vós, ja sabeu què heu de fer: Bitllo, bitllo, fora cap a can madrit, on us hi sentireu molt bé. Per cert, on teniu la dignitat, si és que sabeu què és això ?? Ah!! això de Joan Català, deu ser una broma, oi ??

#11 fllambri, BCN, 19/09/2012 - 22:51

Fantàstic article