Política · 27 de Desembre de 2010. 22:28h.

López Tena acusa la nova consellera de Justícia

Assegura que va ordenar presentar el recurs contra la consulta sobiranista d'Arenys de Munt

López Tena acusa la nova consellera de Justícia

López Tena, amb la diputada de CiU Montserrat Candini i el d'ERC Joan Tardà, a Arenys després de la consulta

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència, Alfons López Tena, ha acusat la nova consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, d'estar contra les consultes sobiranistes en una conversa amb e-notícies.

El diputat, notari en excedència, ha afirmat que "com a cap de l'advocacia de l'Estat a Catalunya des del 2006 va ordenar la impugnació a la decisió de l'Ajuntament de cedir una sala municipal per celebrar la consulta sobiranista".

López Tena ha insistit també que "l'advocacia de l'Estat depèn del Ministeri de Justícia, no té res a veure amb la Generalitat" i que la "representació de l'Administració Judicial de l'Estat a Catalunya corresponia a l'honorable consellera."

El primer en denunciar els fets ha estat el també diputat de Solidaritat, Toni Strubell, al twitter. Alfons López Tena ha confirmat la seva versió dels fets posteriorment en conversa telefònica.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Toni, Begues, 03/01/2011 - 10:52


Heu vist "Freaks"? de Tod Browning?
Això és SCI. Per això, tenim la desgràcia que el 70% dels independentistes voten opcions autonomistes a Catalunya. Perquè ningú no guanya eleccions amb happenings, totalitarismes i personalismes tronats (Laporta, Tena i cia).

#19 joan père, Catalunya Nord "les albères" , 31/12/2010 - 11:16

Es molt bé el que fa Solidaritat Catalana i de tota manera tot el que son amb el Partit CIU son escanyolistas disfressat i amb aixo el Artur Mas el cap de l'executiu espanyol de la Generalitat anira a un fracàs !!! Tot posa a fora de Catalunya i enviar tot aquestes gents a madrid.

#18 JMPol, Llinars del Vallès, 28/12/2010 - 18:35

Així es com CIU fa Pais.
Cada vegada estic mes orgullós d´haber votat Solidaritat Catalana per la Independència. Son els únics que diuen les coses per el seu nom.
VISCA CATALUNYA LLIURE

#17 No mentiu, Barcelona, 28/12/2010 - 13:10

Aquesta senyora MAI no ha estat militant de falange. Sou una colla de contaminadors. Qui n'és és el Jorge Buixadé, un altre advocat de l'Estat. Qui va donar ordres de fer l'estudi jurídic fou Joan Rangel, el socialista subdelegat del Govern Espanyol. A veure si ens informem una mica.

#16 Xavier, BARCELONA, 28/12/2010 - 10:48

Com a mínim amb aquesta Sra. no anirem fent el rídicul presentant coses que (tot i avisar-ho el Consultiu), després queden en un no-res i generen frustració.