Publicitat
Política · 28 de Desembre de 2014. 13:02h.

López Tena compara Podemos amb “la Falange”

Assegura que és un moviment “peronista i joseantonià”

El líder de Solidaritat, Alfons López Tena, ha comparat Podemos amb “la Falange dels anys 30”. L’exdiputat ha mostrat la seva desconfiança amb la formació de Pablo Iglesias i ha dit que “és un moviment joseantonià”.

López Tena, en l’acte de lliurament de premis la Falç que atorga cada any la revista Ressò de Santa Coloma de Farners, ha parlat del fenomen Podemos, el qual creu que no es desinflarà perquè es tracta d’un moviment “peronista i joseantonià, que recorda la Falange dels anys 30, aquella de la ‘revolución pendiente’“.

Segons ha explicat,  la nova formació política s’aprofita de la desil·lusió que es viu a Catalunya envers Espanya i en la qual els partits sobiranistes “no es decideixen perquè els ha entrat vertigen”. “Si no fem la independència ara mateix, ens haurem d’esperar fins que tothom vegi que el projecte de Podemos és un absolut fracàs”, ha comentat.

D’altra banda, el líder de Solidaritat ha insistit en que de cap manera es pot arribar a la independència negociant amb l’Estat espanyol. “Cal un acte decidit de les forces parlamentàries que hi estan a favor”, ha argumentat fent referència a una declaració unilateral d’independència.

Tena, durant l'acte
Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#45 Berenguer C., Salt, 02/01/2015 - 12:34

Ja té bemols que això ho digui un feixista con el Sr. Lopez Tena !!

#44 Laughter, L'H - España, 29/12/2014 - 21:26

Sr. Tena, realmente, los que nos sentimos españoles en Cataluña, no podemos estar enojados mucho tiempo con alguien como usted, que nos hace reír tanto.

#43 Papaluna, Barcelona, 29/12/2014 - 19:30

Perquè menteix? Podemos falangista? Si de cas és estalinista i bolxevic. I que tots sapiguem, els falangistes sempre van enfrontar-se als 'rojos', abans, durant i després de la Guerra Civil; i durant la II GM van lluitar amb les forces de l'Eix per tal de eliminat el comunisme... amb mala sort!

#42 Víctor, Barcelona, 29/12/2014 - 09:43

Les llama peronistas y joseantonianos a la vez que presume de argumentos peronistas y joseantonianos. ¿No es Maravilloso?

#41 Carlos Gomez, Bcn, 29/12/2014 - 01:16

A este hombre deberia inhabilitarlo el Colegio de Notarios de España para ejercer su profesion. El grado de enajenacion acelerada que muestra esta suponiendo un peligro para todo aquello de lo que de fe como notario.
Los mas locos han tomado el control del manicomio.