Política · 16 d'Octubre de 2009. 11:31h.

López Tena, contra les "plataformes tòxiques"

El notari acusa entitats sobiranistes de "dinamitar les consultes sobre la independència de la nació"

López Tena, contra les "plataformes tòxiques"

López Tena, amb Uriel Bertran, en una imatge d'arxiu

El president del Cercle d'Estudis Sobiranistes, Alfons López Tena, ha lamentat l'aparició de "plataformes tòxiques" que fan "impossible organitzar amb solvència consultes arreu de Catalunya en menys de dos mesos". En un article d'opinió a l'Avui, lamenta que "unes entitats minúscules ara es barallen per un pastís que no existeix".

En aquest sentit recorda que "m'han nomenat quatre vegades, divendres, dissabte, dilluns i dimarts, segurament per tenir un boc expiatori a qui carregar el fracàs de les consultes que grapegen. Ni jo ni ningú els servirem de cobertura: volien tot el poder a la coordinadora nacional per via del cop de mà, ja és seu, i amb ell tota la responsabilitat".

"Que treballin els que no deixen treballar, que amb les cendres de la il·lusió de tanta gent basteixin des de l'exclusió i el sectarisme, que responguin davant el poble català pel que han fet i faran", lamenta. També assegura que "les plataformes tòxiques m'han enganyat una vegada, però no tindran una nova oportunitat per fer-ho".

En aquest sentit apunta que "no hi ha temps per organitzar i coordinar en menys de dos mesos consultes arreu de Catalunya, però potser sí concentrant tots els esforços en una comarca, on la gent treballa de valent, hi ha unitat, les plataformes tòxiques no hi són, ningú vol excloure ningú, i saben què és complir acords i executar disciplinadament. L'equip en què m'integro treballarà només a Osona, no hi ha temps per més, i no és segur que ens en sortim, malgrat abocar-hi tots els esforços i recursos, perquè ja ens han fet perdre un mes dels tres que tenim".

"Alcalde Móra, regidor Ximenis, diputat Bertran, conseller Bassols, degana Paluzie, i persones de bona fe entabanades per les plataformes tòxiques: allunyeu-vos-en i denuncieu-les. No oblideu la sura de l'Alcorà que defineix l'únic pecat que Déu no perdona, apagar l'espurna que llueix als ulls dels homes, perquè el poble català no oblidarà els i les miserables irresponsables que han dinamitat les consultes sobre la independència de la nació, i qui els faci costat".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Carles, Barcelona, 16/10/2009 - 22:09

Sr. Tena ja sembla de la FAI...

#14 Kropotkin, Vic, 16/10/2009 - 19:18

Anna A. (Barcelona): Venga, confiesa que te gustan mis intervenciones. Tus protestas son muy flojas. Un dia te envio un autografo... Besos...

#13 Doctor Gràcia, Barcelona, 16/10/2009 - 17:29

López Tena es va passar acusant Reagrupament. Ara li demana disculpes. Ho podia haver pensat abans d\'escupir totes les acusacions que va dir a l\'entrevista.
Encara no sou de Reagrupament?

#12 Anna A., Barcelona, 16/10/2009 - 15:21

No pateixi, Kropotkin. Sempre hi haurà algú a Espanya disposat a pagar-li el sou a vostè per que pugui passar-se el dia a e-noticies. És natural que siguen l'embotit nacional dels seus, sigui vostè un expert en xoriços.

#11 Kropotkin, Vic, 16/10/2009 - 14:38

Ah, que tiempos aquellos en los que cualquiera que se hiciese pasar por patriota podía chorizar sin límite. Con la crisis ya no todos pueden chorizar. Si es que esto de ser chorizo en Cataluña se está poniendo complicado... Maldita crisis...