Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2011. 14:31h.

López Tena creu "il·legal" que el Parlament l'hagi reprovat

“Això no és Bielorússia i això no és una dictadura"

López Tena creu "il·legal" que el Parlament l'hagi reprovat

López Tena

El diputat de Solidaritat Alfons López Tena considera que és "il·legal" la reprovació que li va fer ahir la mesa del Parlament per haver qualificat la presidenta de la cambra, Núria de Gispert, de “cosa” i “mamarratxa” perquè li havia vetat l’ús de termes com “Espanya ens roba”.

López Tena ha dit a Catalunya Informació que “no existeix aquesta figura en el reglament del Parlament. Aquí el que ha passat és que set persones de Convergència i Unió, del Partit Socialista i del Partit Popular s’han posat d’acord per dir que no els hi agrada el que jo faig”.

El diputat de SI opina que tot plegat és una qüestió política i afirmaque “nosaltres representem el poble de Catalunya, que ens ha votat, i en defensa dels interessos del poble de Catalunya farem allò que considerem oportú, entre altres coses dir que Espanya ens roba, perquè Espanya ens roba”.

López Tena ha afegit que “això no és Bielorússia i això no és una dictadura, i com a conseqüència d’això la senyora De Gispert que faci el que vulgui amb els seus companys, declarant allò que el reglament del Parlament no li permet, que continuï inventant-se normes, que faci el que vulgui; nosaltres continuarem combatent-la, en defensa de la democràcia, en defensa dels interessos del poble de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 Candide, cataloniawatch.blogspot.com, 04/12/2011 - 04:56

Cataluña sería Bielorussia si Tena fuera su president. Esta cosa es más infumable que Haider, Le Pen y Wilders juntos. Los otros de su partido como Bertran y Strubell, igualitos.

#13 Políticamente incorrecto, El mundo, 03/12/2011 - 12:55

Que envidia nos da Cataluña que goza de políticos e intelectuales de la talla de este señor. Como se nota que sois una región superior al resto de España. Sólo os deseo que este señor llegue a gobernar Cataluña.

#13.1 Ona, Valls, 03/12/2011 - 22:29

Mira que vosaltres amb el Guerra, el Lopez Ibarra. el Camps........... tela eh?

#12 Fran, Llinars, 03/12/2011 - 11:33

Ho mireu com ho mireu el sr. LOPEZ es un maleducat i un traidor als seus origens. Si hagues estat qualsevol altre que no fos indepe el titllariau de tot, pero be, ja se sap com de coherents son els pancas.

#11 Ramon, Barcelona, 03/12/2011 - 00:42

Et roben i si crides 'lladre' la llei et castiga a tu. Em recorda el Sant Ofici, que condemnava el reu a unes fuetades de més per haver faltat el respecte a l'inquisidor durant l'interrogatori. O sigui que et cremava les plantes dels peus i pobre de tu que li diguessis fill de la gran puta.

#10 Séneca, Barcelona, 02/12/2011 - 21:56

Pareu-li els peus en aquest paio. En ell i els santiagosespots de torn. Catalunya no és així. Aquestos vehements i agressius suposats defensors de 'lo nostre' ens porten cap un enfrontament bélic amb imprevisibles consequències. No és admisible tant d'odi en tot el que destil.len a diari. Fora!

#10.1 pep, manresa, 03/12/2011 - 11:46

El López Tena no fa res més que dir les coses com són, i en tot cas l'única cosa que destil.la odi aquí són les teves paraules
Potser sí que és vehement, però el què trobo agressiu és censurar al Parlament de Catalunya que es digui que Espanya ens roba, una veritat com un temple d'altra banda

#10.2 Candide, cataloniawatch.blogspot.com, 04/12/2011 - 04:59

Bravo, Séneca. Las cosas claras y dichas con valor. Me darías esperanza su no fuera que enseguida te castigan por las valoraciones.