Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2010. 17:24h.

López Tena critica que els Montilla prefereixin l'alemany al català

Ha afirmat que "està en el seu dret de condemnar als seus fills a l'analfabetisme"

López Tena critica que els Montilla prefereixin l'alemany al català

Montilla, amb una de les seves filles, en una imatge d'arxiu. (Foto: Jordi Bedmar)

Alfons López Tena, president de la Fundació Cercle d'Estudis Sobiranistes, ha assenyalat que la dona de Montilla, Anna Hernández, "està en el seu dret de condemnar als seus fills a l'analfabetisme", en referència a l'afirmació que feia en el llibre biogràfic sobre el seu marit, Descobrint Montilla, on assegura que "prefereixo que sàpiguen alemany", en al·lusió als dos fills del matrimoni matriculats al Col·legi Alemany.

En aquest, sentit i en un xat a la web de El Mundo, López Tena ha indicat que "és el seu problema, i el del seus fills i marit".

Els dos fills de la família Montilla-Hernández que van al Col·legi Alemany "saben perfectament català, tot i que quan l'escriuen fan moltes faltes. Fan poc català, aquesta és la veritat; una hora a la setmana és poquíssim. Però bé, ja ho supliré jo més endavant. Prefereixo que sàpiguen alemany. L'altre, en canvi, sí que en sap molt", ha dit Hernández en el llibre.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Juan, Barna, 27/02/2010 - 21:19

Ante esta información yo planteo una cuestión: ¿Quien es más absurdo, los Montilla-Hernandez que prefieren el alemán para su hijos o el López que los acusa de analfabetos por no conocer bien el catalán?

#15 sulfuro sulfuro, Barcelona, 27/02/2010 - 16:51

Y condenar a que los jóvenes de las clases menos afortunadas carezcan de un buen conocimiento de una lengua tan útil como el español al tener solo 2 horas de esta lengua en la escuela pública, es un crimen del
nacionalsocialismo que pagarán muy caro

#14 sulfuro sulfuro, Barcelona, 27/02/2010 - 16:48

El acendrado nacionalista catalán Dr Robert hizo una clasificacion de los catalanes atendiendo a las características de sus cerebros.
Dolicocéfalos en Tarragona, etc, etc.
Dejó fuera una clase que es la más adecuada
para López Tena:Acéfalo.

#13 Espartero, Lérida, 27/02/2010 - 09:09

A ver si me entero, el Montilla es presidente gracias a ERC ¿no?, que no apoyaron a otros nacionalistas como CDC. O sea que eso para mí es o no es una traición a Cataluña, por parte de un partido que se dice soberanista?
QUE OS LLEVAN POR DONDE QUIEREN.

#12 Francesc, Barcelona, 27/02/2010 - 04:05

El "nacionalista i provincià" sr. Pujol, per exemple, en parla sis: català, castellà, francès, anglès, alemany i italià. I el sr Mas un nombre semblant. I en Zp o l'Aznar? Una. El sr. Carod ha parlat en gallec al sr Rajoy i aquest fent-se l'orni.