Publicitat
Política · 15 de Juny de 2011. 16:09h.

López Tena es nega a parlar en castellà "pels insults"

"M'han increpat en aquesta llengua", ha afirmat abans de preguntar-se: "D'on han vingut aquesta gent?"

El diputat i portaveu de Solidaritat Catalana, Alfons López Tena, s'ha negat a respondre en castellà durant la roda de premsa de valoració dels incidents al Parlament. El polític ha al·legat que tots els insults que ha rebut a la seva entrada a la Ciutadella "han estat en aquesta llengua".

Quan una periodista li ha demanat una reflexió en castellà, López Tena ha contestat "precisament em permetrà que en un dia com avui no ho faci, perquè en primer lloc sempre està la subtitulació i, en segon lloc, perquè totes les persones que teníem al voltant, totes sense excepció, ens han fet els insults en aquesta llengua en la que vol que parli ara".

"Ja sé que no té a veure, però entendrà que en un dia com avui no tingui una visió més amable d'una llengua que ha estat utilitzada per insultar. L'única llengua que ha estat utilitzada ha estat l'espanyola. Per tant, la primera cosa seria preguntar-nos d'on ha vingut aquesta gent", ha afegit.

López Tena, al Parlament
Publicitat
Publicitat

172 Comentaris

Publicitat
#121 Alfons, Terrassa, 22/06/2011 - 18:36

Als que parlen en castellà, se'ls entèn tot, ni tant sols sabem ser cínics, per ser-ho cal ser inteligent..
Ànims Alfons, hi serem fins al final, i els que no vulguin ser d'aquí, doncs cap problema i sense cap violència s'en tornin d'allà on han vingut i tinguin llarga vida.

#120 JB, barcelona, 20/06/2011 - 08:07

Si senyor!! com diuen fins i tot els casposos del PP el senyor Tena és un dels polítics més intel·ligents i dotats.... és capaç de fer callar la boca a la gent d'intereconomia, deixar sense paraules a qualsevol babau de la caverna mediàtica. Ànims Alfons!! Sempre amb tu i cada cop més!!

#119 Josep Maria, Llinars del Vallès, 17/06/2011 - 14:02

Anims Alfons, gent com tu ens fa falta.

#118 Arnau Jara, Barcelona, 17/06/2011 - 10:38

No me extraña que con esta casta podrida e incapaz, los ciudadanos les quieran linchar como a criminales que son. Menudo imbécil. ¿Y este le pago yo?

#117 INDIGNADO EN CASTELLANO (¿Puedo, me dejan?), barcelona, 16/06/2011 - 20:48

... "gente de aquí", catalanes, que se expresen habitualmente en castellano. Es decir, para López Tena, Castellano= No catalán (o lo que es lo mismo, Castellano = Extranjero). Repito: Impresionante razonamiento para un tipo que, en vez de llamarse Pujolet Palautordera se llama López Tena.