Publicitat
Política · 25 de Maig de 2010. 17:34h.

López Tena i Uriel Bertran busquen una escletxa

Presentada al Parlament la iniciativa popular per al referèndum de Catalunya

López Tena i Uriel Bertran busquen una escletxa

Uriel Bertran y Alfons López Tena, en el Parlament

Alfons López Tena i Uriel Bertran, promotors de la iniciativa popular perquè el Parlament convoqui un referèndum oficial sobre la independència de Catalunya, han registrat la seva proposta fent ús de la llei de consultes aprovada el passat mes de març.

Tant el notari com el líder d'Esquerra Independentista consideren que no hi ha motius jurídics que impedeixi la Mesa del Parlament admetre a tràmit la iniciativa. Si és així, es donaria el tret de sortida per a la recollida de 220.000 signatures, el 3% de la població catalana, per seguir el procés que desemboqui en aquesta consulta oficial.

Malgrat que només calen tres persones per impulsar la iniciativa de referèndum, la plataforma Volem votar! ha aconseguit el suport de 574 persones i 6.250 més s'hi han adherit. "La Mesa no té funció ni de dir que està a favor de la independència, ni de dir que està favor del referèndum, ni de dir que està a favor de la democràcia, ni de dir absolutament res, sinó que només ha de verificar que es compleixen els requisits tècnics", ha dit López Tena.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 No cal que la busquin, vindrà sola, BCN, 22/06/2010 - 18:38

No cal que busquin escletxes. Només cal que el Parlament declari unilateralment la independència, i ja veuran com farem totes les consultes que calguin.

#8 Kropotkin, Vic, 26/05/2010 - 11:15

Lo que de verdad buscan estos dos individuos, es vivir sin trabajar. De momento lo estan consiguiendo, pero dudo que este chanchullo les dure mucho mas.

#7 Mr. X, bcn, 26/05/2010 - 01:51

Al de Madrid: I tu com ho saps que perdrem tots, llest? T'ho ha dit el Franco via ouija o ets descendent de Nostradamus?

#6 carracuca, barcelona, 26/05/2010 - 01:18

catetos nacionalistas, dejar ya de hacer el chorra con la tontería de las consultas y poneos a trabajar de algo provechoso, ¿no os dais cuenta de que sois cuatro gatos y encima de que os tirais los trastos vendrá el capo culé y os borrará del mapa?.

#5 www.tot-catalunya.cat, cat, 25/05/2010 - 22:27

www.tot-catalunya.cat