Política · 7 de Març de 2011. 10:43h.

López Tena menysté Laporta

“És només un dels 4.000 adherits, Solidaritat no és Laporta”

López Tena menysté Laporta

Tena, amb Laporta, durant una roda de premsa

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència, Alfons López Tena, ha menystingut la figura de Joan Laporta en el si de la coalició i ha tret importància a la seva marxa. “És només un dels 4.000 adherits, Solidaritat no és Laporta” ha afirmat en una entrevista a RAC-1.

López Tena ha assegurat que els quatre diputats de SI no són fruit de la tirada mediàtica de l'expresident del Barça. “Molta gent ens va votar per Laporta i altres no ho van fer per ell”, ha afirmat el diputat. A més, considera que Laporta "s'avorreix al Parlament" i ha revelat que "dilluns teníem reunió del grup parlamentari i no va venir. Però això no era cap novetat".

Tena s'ha referit a la manera de fer de Laporta al capdavant del club blaugrana per justificar la manca d'entesa en el si de la coalició. “Al Barça feia front a les discrepàncies fent fora els directius, a Solidaritat marxant”.

López Tena ha augurat problemes tant amb Jordi Portabella com després a Joan Puigcercós pel pacte que estan a punt de tancar amb ERC per anar plegats a la llista de les municipals barcelonines. “Esquerra té un problema amb Laporta” ha dit.

Per últim, ha explicat que "dimarts mateix de la setmana passada, va parlar amb una d'aquestes persones -Magda Oranich o Mikimoto- per mirar si estaria disposada a encapçalar una llista conjunta amb ERC a l'Ajuntament de Barcelona".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 Ricard, St. Sadurní, 08/03/2011 - 19:59

Serà la ciutadania qui menystindrà en Laporta per les seves figueretes polítiques. Pq qui voleu q es cregui q el van enganyar? Pq tonto no ho deu ser?

#28 Xavier, Cunit, 08/03/2011 - 13:25

Si no aconseguiu res el 22 de maig, continuaras entenen que Laporta nomès es un mes dels 4.000? Hauries de començar a pensar en plegar

#27 Fran, Llinars, 08/03/2011 - 12:57

Tipical indepes.

#26 Antoni, La Pobla de Segur, 08/03/2011 - 09:52

Senyor Tena, tampoc cal exagerar home que tothom sap que en Laporta te el seu públic. De fet SI le deu els 4 escons.Ara dins d'ERC ni es notarà, perque aquesta està desacreditada. Tanmateix SI tampoc farà res. Fou un error tractar a en Laporta com un més dels 4.000.

#25 Mendrugo, Vic, 08/03/2011 - 09:50

lopez tena es el candidato mejor situado para sustituir a jorge javier vassquessss en Sálvame. A éste le ha sido ofrecido el cargo de embajador blaugrana ante la FAO