Publicitat
Política · 31 de Maig de 2013. 12:25h.

López Tena qüestiona el concert sobiranista

El líder de SI critica que l'ANC es "plega" a CiU: "que hi vagin Duran, Herrera i Navarro"

López Tena qüestiona el concert sobiranista

Els promotors, amb el cartell

El dirigent de Solidaritat, Alfons López Tena, ha encetat un debat a twitter en qüestionar el lema de concert organitzat per Òmnium i apuntar que l'Assemblea Nacional Catalana actua sota les directrius de CiU. "Concert al Camp Nou: per què 'llibertat' i no 'independència'?, ha preguntat. L'exdiputat critica que "dir 'llibertat' és més inclusiu perquè inclou els que no volen la independència: Duran, Herrera, Navarro…".

En aquest sentit ha considerat que "quan no diu que el concert és per la independència, quan ho amaga, a quines pressions, i de qui, es plega la direcció d'ANC, i qui d'ells?", ha insistit. "Que hi vagin Duran, Herrera, Navarro, que són els que volen 'llibertat' i no volen independència"; "prou d'independentisme teletubbie", ha afegit.

"Llibertat és tenir dret a decidir què vols. 40 anys dient llibertat, eufemismes, sobreentesos. Si vols la independència, per què no ho dius? Tampoc no tenim llibertat de dir què en volem, per això ANC diu 'llibertat' i no diu 'independència'? Quina explicació dónes a que ANC amagui la independència i empri 'eufemisMas'?",ha preguntat. També ha augurat que el Govern de CiU "no farà cap consulta sobre res".

Aquestes opinions de López Tena han provocat rèpliques a la xarxa social, com una que li ha retret "quan deixareu de posar pals a les rodes? Tot sempre us sembla malament, tot! En lloc de sumar al procés, dividiu". "Menteixes", ha contestat López Tena. Alfons, normalment t'admiro (inclòs et vaig votar!) però vols dir que no vas un pèl accelerat? (de bon rotllo)", considera una altra piulada.

Si vols més informació segueix-nos a Facebook

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#38 JOSEP, Barcelona, 02/06/2013 - 06:48

López Tena és un entrebanc per la independència, desprès de rebentar l'unitat política de l'independentisme ara intenta fer-ho amb l'ANC, però el poble que no és ruc el va deixar fora del Parlament

#37 BEJOTA, BCN, 01/06/2013 - 18:56

ESPOLI...la Generalitat ha ofert "unes dades manipulades de la balança fiscal". Catalunya només va mostrar el saldo entre l'aportació de Catalunya al conjunt de l'Estat i les transferències i inversions rebudes. Aquesta visió va reprendre les protestes sobre el presumpte "espoli fiscal"

#36 Anna Maria de la Mota, Mataró, 01/06/2013 - 15:52

El que diu el Sr. López Tena, ho pensem molts catalans, ja hi ha prou de posar mitges paraules, per no emprenyar, a quí?, als espanyolistes, als que ens segueixen robant?. L´'ANC ho ha de fer bé, i no posar noms petits, al que te un de gran INDEPENDÈNCIA.

#36.1 JOSEP, Barcelona, 02/06/2013 - 06:57

López Tena un entrebanc per la independència, desprès de rebentar l'unitat política de l'independentisme ara intenta fer-ho amb l'ANC

#35 Roser, barna, 01/06/2013 - 14:53

Abans del 11-s l'unic partit x la independencia va ser SI, quan cyu i erc van veure q eren el seu contrincant van fer boicot a les eleccions del 25-n resultat : boicotejant la propaganda electoral x tv i premsa excepte 3 diaris,no van surtir al parlament. Nomes parlen d'ells com ara aqui x criticar

#34 BEJOTA, BCN, 01/06/2013 - 14:08

SR.LÓPEZ TENA:"ROMA NO PAGA A TRAIDORES". SE LO ANTICIPÉ A VD. Y A OTROS. WAIT AND SEE.

#34.1 Publi Corneli Scipió, Reus, 01/06/2013 - 17:11

Tu proditorem!, Quomodo miser! confers cum populo Romani!

No tens cap argument, si et vols comparar amb Roma almenys aprèn a fer-ho, aquesta frase es va aplicar uns hispans que van traïr a viriat, per cert sembles un disc rallat repetint sempre el mateix

#34.2 BEJOTA, BCN, 01/06/2013 - 18:52

PERÓ TINC RAÓ , ALMENYS FINS ARA (VEURA CAROD ROVIRA .

#34.3 Publi Corneli Scipió, Reus, 01/06/2013 - 19:53

En que tens raó? si no t'expliquès ningú t'enten, que l'hi pasa al carod? per cert no és veura és veure, des de quan una persona es traïdora per pensar diferent d'algú?