Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2010. 18:07h.

López Tena replica Carles Móra

Afirma que l'alcalde d'Arenys "no era a la reunió"

López Tena replica Carles Móra

López Tena, a la manifestació de l'Onze de Setembre

El dirigent de Solidaritat Catalana per la Independència, Alfons López Tena, ha replicat les declaracions de l'alcalde d'Arenys, Carles Móra, al voltant de la manca d'acord entre la formació de Joan Laporta i Reagrupament Independentista.

"Es refereix a una reunió on ell no hi va ser-hi. Es van arribar a uns acords i es van plasmar en un comunicat. No tinc res a comentar sobre allò que aquest senyor diu en una reunió que no va ser-hi i es va arribar a un acord i a una entesa", ha dit López Tena.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 cesc, bcn, 13/09/2010 - 14:01

Els de reagrupament i solidaritat em comencen a cansar molt, i em pensava que més del que m'havia decepcionat reagrupament ja no era possible, però vés per on si que ho era...

#11 Enric, Benimàmet, 13/09/2010 - 11:54

Molt bé, Mireia. Això és el que es diu fer amics Així ens van les coses. Els del bunker-barraqueta estaran fregant-les mans (per cert, els "blaveros" diuen el mateix , però canviant el patronímic "català i home de bé, no pot ser". Que Déu nostre senyor et conserve el senderi,

#10 Mireia, Barna, 13/09/2010 - 07:24

López Tena, amb la seva reconeguda intolerància està fent bona la dita que : " valencià i home de be, no pot ser"

#9 vado, bcn, 12/09/2010 - 23:11

Del Sr López Tena, recordo les declaracions a CatRadio el dia desprès de la consulta sobiranista a l'onada de Vic. Soc de Barcelona i anava cap a la feina. Em vaig quedar sorprès i molt desanimat en veure la carregada que feia contra els altres organitzadors per destacar la seva actuació.

#8 carles, Roses (Alt Emporda), 12/09/2010 - 21:50

Manel, si us plau no intoxiquis mes a la gent. Sant Antoni de Mar no existeix almenys legalment i a dia d'avui. No t'inventis poblacions. En segon lloc. Si en Carles Mora coneix el contingut d'una conversa en la que no hi era vol dir que algun dels assistents li ha explicat. Que digui QUI i ja esta.