Política · 27 de Març de 2011. 13:33h.

López Tena repta Duran

Lli demana que "deixi de renyar a TV3, a la premsa, als digitals i a Internet".

López Tena repta Duran

López Tena, dimarts al Parlament

Alfons López Tena, diputat de Solidaritat, manté el pols amb el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida. En un article publicat aquest diumenge al diari El Mundo, López Tena insisteix en obrir comissions d'investigació i demana a Duran que "deixi de renyar a la TV3, a la premsa, als digitals i a Internet".

"Ni jo el vaig acusar de res, ni he retirat cap personalització, ni dilluns ni dimarts ni mai. Tot segueix en peu, també la meva oferta de comissions d'investigació sobre la Sra. Ortega i sobre el notari a què es refereix. Duran (si és que segons ell sóc jo) i sobre el secretari general d'un partit (si és que segons Duran és Duran). ¿Obrim aquestes comissions d'investigació, diputat Duran? Per la meva part, la resposta és sí. I per la seva? Respongui i deixi de renyar a TV3, a la premsa, als digitals, i a Internet. Deixi de renyar els miralls, preocupi's per la cara que reflecteixen", afirma.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#38 schumacher, Barcelona, 28/03/2011 - 13:20

Toda esta gentecita que ha estado apartada de primera linea, seguiran ladrando para poder salir en la prensa. Si al sr Tena le hubieran ofrecido algun cargo improtante en CiU ahora estaria calladito, pero claro la pataleta es la pataleta.

#37 Carles, Barcelona, 28/03/2011 - 11:51

Es veu que quan Duran parla s'ha de callar i acotar el cap,i si t'acusa injustament aguanta't i no el contesti's que s'enfadarà.

#36 david, L'Hospitalet, 28/03/2011 - 09:44

"Ladran, luego cabalgamos" ben fet Tena, els hi fa molta por la veritat, perque tenen molt per amagar...

#35 JR, BCN, 28/03/2011 - 07:17

Este Tena, tiene mucha cara

#34 Ramon, Barcelona, 28/03/2011 - 00:01

Duran no és aragonès. És català. Concretament de la Franja. I encara que fóra nascut al Senegal també seria català perquè Catalunya no és terra de pas, sinó d'acollida i és més que evident quina és la seva elecció nacional. Però al Congrés aquell s'enfarfolla massa.