Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2009. 01:03h.

López Tena veu "espectacular" l'abstenció de la immigració

El dirigent d'Osona Decideix destaca que "cal aprendre dels errors"

Alfons López Tena (CDC), ex vocal del Consell General del Poder Judicial i director executiu de la Plataforma Osona Decideix, impulsora, amb d'altres col·lectius, de la consulta del 13-D, ha destacat al programa Àgora de TV3 l'abstenció que es ha registrat entre la "nova immigració", que ha qualificat "d' espectacular".

López Tena ha participat en un debat sobre el 13-D, moderat per Xavier Bosch, en el qual també han intervingut Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló, delegat de la Generalitat a la Catalunya Central i portaveu de la plataforma Decidim.cat; Salvador Giner, sociòleg i president de l'Institut d'Estudis Catalans; Raimon Ribera, professor d'Esade, i Josep Manel Ximenis, regidor d'Arenys de Munt per la CUP.

El dirigent d'Osona Decideix ha afirmat que "a la premsa estrangera li interessava el fet que participés gent de tot tipus", encara que ha afegit que, no obstant, "els resultats de la participació de la nova immigració són espectaculars, per negatius" .

En relació amb aquesta qüestió, s'ha referit a diverses xifres de la participació en la consulta, i ha defensat aquesta tesi, afirmant que l'abstenció, en el cas de la immigració, "ha estat molt important".

En un altre moment, ha destacat "la feina de milers de persones, que han actuat de forma sacrificada", encara que també ha manifestat que "s'ha de mirar el que hem fet malament, per fer-ho d'una altra manera. Cal aprendre dels errors" .

Alfons López Tena
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 josepxicot, barcelona, 16/12/2009 - 17:14

Señor Lopez,els inmigrants que no van anar a fer el mec sòn dignes de respecte
van veure que ells no pinten res aquí.sols
faltaria,això de permetre aquesta interven
ció atempta contra la nostra sobirania,ara
mès que mai.a casa votarem PxC.

#11 Ufrasico, Villena, 15/12/2009 - 18:49

No se tenía que haber dicho a los inmigrantes de esa taifa que si iban a votar SI se le darían los paleles, si no que se les tenía que haber ofrecido un cuuro fijo o una pensión vitalicia.

#10 Francesc, Barcelona, 15/12/2009 - 16:30

Juan, home, no sigueu així... Per què no sou més constructiu?

#9 Juan, Barna, 15/12/2009 - 14:27

Yo pienso que sus padres a la vista de las cosas a las que se dedica su hijo, deberían aprender de su error de no haberle educado en valores tales como: la dignidad, el sentido del ridículo, el "seny", la eficacia ... que son los que carece el López.

#8 Stop invasión, bcn, 15/12/2009 - 11:48

Al fin se quitan la careta los políticos. No les importa que los inmigrantes sean los causantes del 70% de los delitos que se cometen, no les importa que sean receptores potenciales de las ayudas sociales. Sólo les importa que voten