Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2017. 15:22h.

L'oposició demana la compareixença de Forn

També insta Trapero, Soler i Batlle a donar explicacions

L'oposició demana la compareixença de Forn

Els grups parlamentaris de Ciutadans, Partit Popular i Partit Socialista han sol·licitat la compareixença del conseller d'Interior, Joaquim Forn. A més, C's també ha sol·licitat la compareixença de l'exconseller Jordi Jané, per tal que ambdues persones donin explicacions en el Parlament sobre l'avís que va donar la CIA als Mossos d'Esquadra sobre un possible atac terrorista a les Rambles de Barcelona. 

C's ha demanat que l'actual director general de la Policia, Pere Soler, i l'anterior, Albert Batlle, donin explicacions a la cambra catalana, així com el cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero. Ciutadans també ha reiterat al ministre d'Interior, José Ignacio Zoido, la necessitat d'elaborar un informe per millorar en la lluita antiterrorista com ja va plantejar Ciutadans en el Pacte Antiterrorista que es va reunir després dels atemptats a Barcelona i Cambrils i que doni totes les explicacions.

Per la seva part, el grup parlamentari del PPC ha sol·licitat la compareixença urgent al Parlament del conseller d'Interior, Joaquim Forn. En aquest sentit, García Albiol ha considerat "imprescindible" que Forn doni explicacions a la cambra per aclarir les versions sobre la gestió del seu departament durant la crisi dels atemptats. "Les contínues contradiccions provoquen interrogants i sembren de dubtes una àrea molt sensible per a la ciutadania, és necessari que s'expliqui i es posi sobre la taula tota la informació", ha afirmat Albiol.

La portaveu socialista al Parlament de Catalunya, Eva Granados, també ha anunciat que contactarà amb el president de la Comissió d'Interior del Parlament "perquè la prevista compareixença del Conseller Joaquim Forn es substanciï de manera immediata".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Vlac, Barcelona, 31/08/2017 - 18:22

Inesita : ¿ Te acuerdas de la fábula del burro que se encuentra una flauta, sopla, sale un sonido y dice : Caramba! si se tocar ?
Ser independentista no es ningún mérito para ser conseller de Interior.
Apriétate los machos y no pidas su comparecencia. Pide directamente su dimisión !!!!!!
( Post data : Ultimamente estás muy floja.....)

#1 M, Sabadell, 31/08/2017 - 17:04

Parece que al resto de partidos no les importe que les mientan de forma reiterada, y lo asuman como lo mas natural del mundo.
Y luego todos piden transparencia.