Publicitat
Política · 16 de Març de 2011. 11:49h.

L'oposició no es creu Joana Ortega

Li exigeixen que expliqui "com" es va produïr "l'error de transcripció"

L'oposició no es creu Joana Ortega

Enric Millo, amb Nadal, abans de la comissió

La diputada del PSC, Laia Bonet, s'ha referit durant la comissió al currículum de la vicepresidenta, Joana Ortega, i ha considerat un "error desafortunat". "Vostè parla d'error de transcripció", ha recordat la diputada socialista, per tot seguit exigir-li que expliqui "com s'ha aquest produït l'error".

En la mateixa línia s'ha pronunciat el diputat del PP, Enric Millo, tot i anar més enllà i afirmar que "això no és un error". "Si és un error ens hauria d'explicar qui ha comès aquest error i quan s'ha comès aquest error", ha exigit.

Millo ha assenyalat que "s'espera d'una representant del Govern que sigui una persona honesta i no falsifiqui documents". És per aquest motiu que "li demanem que expliqui qui és el responsable. Que assumeixi la responsabilitat qui l'hagi d'assumir".

Per la seva banda, el diputat d'IVC, Jaume Bosch, s'ha mostrat més conciliador, malgrat preguntar-se que hagués fet "un diputat de CiU en la oposició si això ho fa un conseller de l'anterior Govern". "Li demano que reflexioni", ha continuat, a més d'opinar que "el seu cas crec que mostra que són un Govern com tots". "Vostè ha estat víctima del 'Govern els milors'. El Govern dels milors és el que serveix millor a la ciutadania", ha sentenciat.

També Esquerra, mitjançant Anna Simó, ha assegurat que "aquest no és un error involuntari". La diputada ha manifestat que "la capacitat per a la bona governança no depén de dues assignatures per acabar la carrera. La credibilitat si que és important per a la bona governança i la seva en aquests darrers dies s'ha vist afectada".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 txaviees, Barcelona, 16/03/2011 - 14:32

Investigueu als actuals/anterios responsables de personal del dpt. de Justícia que van enganyar a la anterior consellera per fer una desviació de poder i ara estan enganyant a l'actual consellera...

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 16/03/2011 - 14:07

O la primera que no cree a Ortega es Ortega o esta señora es débil mental.
Sus infantiles excusas son indigeribles incluso para estómagos tan habituados a tragar basuras como los de Convergencia.
Me pregunto si la única forma de entrar en la tropa de "los mejores" es la inventiva curricular

#1 Baumert, Cádiz, 16/03/2011 - 13:29

La señora Ortega, que presume en su blog de su escueto currículum cree que los ciudadanos que usan Internet son unos imbéciles. Porque quien crea y edita un blog es el usuario en persona, en este caso ella misma. Ella tiene acceso con una contraseña y por tanto es ella quien redacta falsedades.