Publicitat
Política · 11 de Gener de 2021. 13:10h.

Lorena Roldán diu que no se'n va per "la cadira"

"M'havien ofert anar segona, el mateix que tindré al PP"

Lorena Roldán diu que no se'n va per "la cadira"

Lorena Roldán, que va deixar Ciutadans per fitxar pel PP, ha afirmat que no va abandonar la formació taronja per "la cadira" i, en una entrevista a El Mundo, ha manifestat que "m'havien ofert anar segona, el mateix que tindré al PP". "És una qüestió de conviccions, d'estar defensant el que creus", ha remarcat.

Roldán ha explicat que "vaig fer un pas al costat de manera generosa amb l'objectiu que es pogués produir una suma al constitucionalisme amb el PSC i el PP". "Això no es va donar i jo vaig trobar el projecte del PP, que sí que està pensant en la suma, que és capaç de sumar a sensibilitats diferents, com la meva o la d'Eva Parera", ha apuntat.

També ha subratllat que "quan escoltava a Alejandro Fernández o Pau Casado em recordava molt a l'Albert Rivera dels inicis, que és qui em va motivar per fer el pas a la política amb el seu discurs fresc i sense complexos per denunciar els abusos de l'separatisme". "L'únic partit que ofereix la doble alternativa a l'separatisme i a l'sanchismo, a el populisme en general, és el PP", ha reblat.

Finalment, ha exposat que Inés Acostades hauria d'haver intentat la investidura el 2017: "No donaven els números i no hagués canviat res, però és important traslladar el missatge a la ciutadania que no estem condemnats a un Govern separatista de per vida".

 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 11/01/2021 - 19:54

¿Piensa Lorena Roldán como el PP?
- Depende. Mientras esté bien sentada , seguro que sí. Pero si se cae de la silla, es posible que se pegue un golpe en la cabeza y pase a pensar como VOX; o ¡yo qué sé!

#3 Juan Francisco Sánchez López, Zaragoza, 11/01/2021 - 17:21

Así será, pero yo creo, por razones evidentes, que necesitaba una más grande.

#2 Don Pelayo, Baix Llobregat, 11/01/2021 - 15:10

Lorena, intentando hacer daño a Ciudadanos, tú quedas como una trepa chaquetera y veremos las ganancias del PP con tu fichaje.

#1 Llaç Groc, Cat, 11/01/2021 - 14:10

sí , clar el Pau Casado o Casat i la Inés Acostades