Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2009. 10:08h.

"Los nacionalistas son todos un cáncer"

El líder de Peones Negros diu que no hi ha "nacionalistas buenos"

El líder de Peones Negros, Luis del Pino, va participar en el programa Es la hora de César, a esRàdio, on va denunciar que "llevamos arrastrando desde hace años ese mito de que hay un nacionalismo radical y terrorista y un nacionalismo moderado. No. España tiene un cáncer que se llama nacionalismo y hay que acabar con él".

"Muchos políticos de este país han intentado vendernos esa dualidad del nacionalista bueno y el nacionalista malo. No, no, no. Los nacionalistas son todos un cáncer para la sociedad española con el que habría que acabar con métodos de convencimiento y democráticos. Pero hasta que no acabemos con el nacionalismo, España no saldrá adelante jamás", ha sentenciat.

Un acte dels Peones Negros
Publicitat
Publicitat

88 Comentaris

Publicitat
#88 Julià, Barcelona, 16/10/2009 - 13:36

Mira, si fins i tot rius casi igual que el Kropotkin.Tot això que argumentes té unes causes complexes que només algú amb una ment molt simple pot reduir a un tema de superioritat ètnica. Ho sento, es pot ser català i idiota a la vegada. Tu ho demostres

#87 Joan, Baix Llobregat, 16/10/2009 - 13:20

Definitivament, Julià: matricula´t en una escola d´adults; als intel.lectuals d´oïda com tu al final se´ls posa en evidència amb facilitat. Tu et deus pensar que escrivint quatre xorrades i pasant-les pel corrector pot enganyar el personal, jajaja.

#86 Joan, Baix Llobregat, 16/10/2009 - 13:18

Catalunya no té res que no tingui la resta d´Espanya, segons tu, però la gent no para de venir aquí a estudiar, a treballar, a ampliar coneixements, etc..., però mai en català, perquè és massa esforç i no es necesario. Per què no van a Valladolid?

#85 Joan, Baix Llobregat, 16/10/2009 - 13:16

No som superiors, els catalans, però quan un membre de la caverna té un mal greu ve que corre cap al Clínic a posar-se en mans de metges catalans. Si no som els millors, per què no es van a curar a l´hospital de Zamora, per exemple?

#84 Julià, Barcelona, 16/10/2009 - 12:27

Jo em limito a refutar els arguments dels racistes culturals com tu o com els teus alter egos. Sembla que no us convencen massa els arguments racionals a favor de la independència i per això insistiu en la superioritat ètnica catalana.