Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2009. 10:21h.

Losantos: "es roba per Catalunya"

"Porten 25 anys robant en nom de la pàtria"

Losantos: "es roba per Catalunya"

Pujol, en una imatge d'arxiu

El periodista Federico Jiménez Losantos ha manifestat en el seu programa d'esradio que les detencions a Catalunya per presumpta corrupció "tenen una part curiosa". "Garzón es va presentar a Barcelona i es va posar a detenir a la plana major de Pujol i la plana mitjana del PSC", ha assenyalat.

"Ja veran com d'aquesta cau. Això és el que li faltava per a caure a Garzón. Aquí hi ha una cosa que no es pot tocar, que és el costum de la classe política catalana de portar-s'ho cru", ha afegit, a més de remarcar que "a tot arreu es roba, però allà si es roba, amb el nacionalisme, surt gratis, ja que es roba per Catalunya". "El model va ser Jordi Pujol abans d'arribar al poder, recordin Banca Catalana", afegeix.

"Allí tot es fa en nom de la pàtria", ha repetit, a més d'assegurar que "porten una cambra de segle portant-s'ho cru". "Ho va dir Alfonso Guerra: 'ficarem a Jordi Pujol a la presó'. I van estar a punt. Al final Felipe González va retrocedir", recorda.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#46 platero, girona, 30/10/2009 - 17:11

al de Tiana, mira cualquier libro de la conquista de América y de la implicación del Reino de Aragón y Condado de Barcelona y de la presencia de catalanes en la empresa, no parezcas ser tan necio como demuestras.

#45 pere, bcn, 29/10/2009 - 14:20

Fins i tot les corrupteles fetes pel sector més espanyolista dels espanyolistes del PSC, ell diu que es fa en nom del nacionalisme català.
Així totes les corrupteles del PP, que són infinites, serà en nom del supernacionalisme espanyol!

#44 SR Pepito, Lérida, 29/10/2009 - 13:58

Aquí hay algunos que la emprenden contra los que siempre han denunciado la corrupción en Cataluña,y no contra los que robaban desde que entraron en el poder en los años 80.¿no es esto una enfermedad social?

#43 33, Tiana, 29/10/2009 - 13:45

Losantos, els teus, els espanyols van cometre un genocidi a sudamerica despres de descobrir-la, vareu robar, matar i violar. Fa 300 anys que veniu robant a catalunya. Vols més, indocumentat???

#42 lomarraco, Mont-roig del Camp, 29/10/2009 - 13:10

Losantos:
espanya hace mas de 300 años que nos roba a todos los catalanes en nombre de la patria!!!!!!