Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2010. 16:30h.

Losantos veu Santiago Espot com "el Gran Delator"

La seva tasca "fonamental és delatar als seus conciutadans per retolar en espanyol"

Losantos veu Santiago Espot com "el Gran Delator"

Santiago Espot, en una imatge d'arxiu

El periodista Federico Jiménez Losantos ha assegurat que Santiago Espot és el "Gran Delator" perquè es dedica a denunciar a aquelles persones que "retolen en espanyol" a Catalunya.

En un article en El Mundo, explica que "Santiago Espot presideix una associació cridada Catalunya Acció, encara que més correcte hagués estat batejar-la Catalunya Repressió, la tasca fonamental és delatar als seus conciutadans per retolar en espanyol, -llengua materna majoritària dels catalans i constitucionalment oficial en tota Espanya-, els seus modests comerços o petites empreses. Ni més ni menys que 3.000 denúncies duu fetes aquest home. "En la nostra associació no existeix la figura del delator, ja que sempre hem denunciat donant la cara, mai de forma anònima", diu. No obstant això, és la primera vegada que podem contemplar la sòrdida cara de la delació".

Finalment, considera que "l'associació lliberticida d'Espot ja ha fet campanya contra la candidatura olímpica de Madrid i El Gran Delator espera que es presenti Joan Laporta a les pròximes eleccions autonòmiques de Catalunya, perquè els altres li semblen poc separatistes. "El dia que aconseguim ser independents l'única llengua oficial serà el català, però no hi haurà persecució: al castellanoparlant no se'l posarà en un camp de concentració". Què generós! Com dubtar de l'amor a la llibertat de l'angelet! L'escut, lletgíssim".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Pere Brusca, Ulldecona, 10/02/2010 - 23:05

Ara pel que sembla no es correcte acomplir la Llei.... i tots és fereixen perquè Catalunya Acció fa servir el dret que la Llei li confereix.
Quina mena de democràcia és aquesta?
Endavant Sr. Espot. Tant de bo ho fes tothom el que vostè a fet.

#24 CAMUÑAS, MATARO, 09/02/2010 - 22:55

A este sujeto le hace falta que le miren los rotulos y cristalerias de su tienda y su casa haber como quedan mejor, 3.000 veces.

#23 CAMUÑAS, Mataro, 09/02/2010 - 22:49

A este individuo le hace falta que le pasen a ver los rotulos de su tienda y sus cristales, 3.000 veces.

#22 Tomeu, Santa Coloma de Farners, 09/02/2010 - 13:57

com a català sento vergonya pel Santiago Espot.

Tots som catalans, parlem la llegua que parlem.

Això es com cuan estaba Franco,però a la inversa.

#21 Pedro, Valle de Arán, provincia Española, 09/02/2010 - 11:22

..sin España .y sin el Valle de Arán, claro. Y conmigo y 6 millones de Españoles conviviendo con vosotros (1millón de independentistas a lo sumo). ¡¡ Qué bien vais a estar cuando seais independientes ¡¡ Escuchando a nosotros hablando español.