Política · 8 de Gener de 2013. 18:00h.

Lucena atribueix a "problemes de comunicació" la desautorització a Navarro

Diu que "la nostra posició sobre el dret a decidir és la que literalment va explicar en Pere Navarro"

Lucena atribueix a "problemes de comunicació" la desautorització a Navarro

Lucena, amb Navarro, en una imatge d'arxiu

El portaveu del grup parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha atribuït la desautorització del partit sobre el dret a decidir al primer secretari, Pere Navarro, a "problemes de comunicació".

Lucena ha considerat, en una entrevista a La Xarxa, que és "compatible" l'abstenció que Navarro va anunciar per tot allò que fes referència al dret a decidir, amb la reconsideració d'aquest vot que va matisar dilluns el portaveu del partit, Jaume Collboni.

El portaveu creu que són arguments "harmònics" i l'aparent contradicció ha estat per "problemes de comunicació" a l'hora d'explicar la seva posició "intermitja".

Per la tarda, en roda de premsa al Parlament ha insistit que "la nostra posició és la que literalment va explicar en Pere Navarro, que ens abstindrem en totes les votacions que tinguin a veure amb el dret a decidir" excepte si s'ha de votar "per fer una consulta il·legal". Llavors hi estaran en contra.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 La Ramoneta, Bna, 08/01/2013 - 20:50

Aquests llucets bollidets del Nou Psc, sempre amb el dubte, to be or not to be, i d'ahi no surten, llucet que no nada, se lo lleva la corriente, que diria la cabra Ramona, ay señor!