Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2013. 21:42h.

Lucena, contra les cordes

El portaveu del PSC, a la defensiva per les escoltes a Camacho

Lucena, contra les cordes

Lucena, rodejat de periodistes, després de la roda de premsa

El portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha hagut de respondre gairebé una dotzena de preguntes aquesta tarda al Parlament sobre les presumptes escoltes a la dirigent del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

El diputat socialista ha estat a la defensiva, remetent-se a la posició de la direcció del partit en aquest tema. Aquesta circumstància ha provocat tensió entre els informadors que no han quedat satisfets amb les declaracions del dirigent.

"És normal que nosaltres li preguntem si hi ha alguna varietat de posicionament respecte al que va dir el seu portaveu ahir", ha remarcat una periodista.

Lucena ha arribat a dir que "no ens entenem" als informadors davant la insistència de conèixer l'opinió del grup parlamentari sobre el cas.

El diputat del PSC ha estat un frontó i no s'ha bellugat de "la posició del PSC la va expressar amb molta claredat el portaveu Jaume Collboni".

Un altre periodista li ha etzibat si la "societat catalana pot estar satisfeta amb que vingui el portaveu del grup parlamentari i digui que 'no em correspon i em remeto al que va dir el senyor Collboni'".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 NURA, Barcelona, 18/02/2013 - 00:51

A cap periodista l'interesa el que diu él porta veu del parlament, com per ejemple quina será la política que en temes de sanitat, ensenyament, serveis sociales, defenderán al parlament?
Nomes us interesa el marro de les amants "despetxades" .
I repetiu les preguntes com fi fosin " carraus"

#5 Marc , Salt (El Gironès), 13/02/2013 - 12:08

Aquesta gent de la sucursaleta ja fa temps que va perdre el Nort

#4 Ramonet, Ripollet, 13/02/2013 - 12:07

¿Ha treballat mai a l'empresa privada, aquest personatge? ¿Li han demanat mai resultats? ¿Coneix què és la tensió laboral? Si no pot contestar, que plegui i que m'hi posin a mi. Cobrant el mateix que ell, és clar.

#3 Ramir, Llofriu, 13/02/2013 - 11:18

Sempre ho neguen tot, és el procediment habitual.

#2 Gelabert de Cruïlles, Calonge, 13/02/2013 - 10:49

El joc brut és consustancial als partits borbònics.