Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2013. 18:57h.

Lucena elogia el PPC

El PSC troba que CiU s'ha deixat "vampiritzar" per ERC

Lucena elogia el PPC

Lucena i Navarro, en una imatge de dimecres

El portaveu del PSC, Mauri Lucena, ha fet una intervenció carregada d'al·lusions a CiU, ERC i ICV. Lucena s'ha mostrat visiblement enfadat pel pacte d'última hora entre aquestes formacions i la CUP pel dret a decidir.

El diputat ha considerat també que CiU s'ha deixat "vampiritzar" per Esquerra. "Deu molar molt governar, sinó això no s'entén", ha manifestat.

Lucena ha afirmat d'altra banda que "coneixent la seva trajectòria res podria fer més feliç a Junqueras que ser vicepresident o conseller en cap l'any del tricentenari".

El portaveu sí ha tingut bones paraules per al PPC. "S'està movent amb algunes propostes que ens sonen bé amb els detalls i volem fer un reconeixement a que en la proposta que fan de finançament autòmic proposen coses que ens semblen punts de partida", ha dit.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#15 Isis, Lleida, 29/09/2013 - 14:02

DE L'AMOR A L'ODI NOMÉS HI HA UNS "LLAVIS"
(ELS DE LA CAMACHO).

#14 xavier, granollers, 28/09/2013 - 21:05

Damm y Cobega cierran la fábrica aragonesa de Cacaolat El grupo traslada la producción de tetrabriks a Barcelona El grupo intentó sin éxito vender la planta, que emplea a 47 personas. Aragón se quiere independizar y el capital tiene miedo? los unionistas dicen esto si una empresa catalana cierra.

#13 Pope, BCN, 28/09/2013 - 20:03

Aviam si alguns del anomenat PSC és treuen la carta. En realitat depenen del PSOE i per això s´acosten cada vegada més a les propostes del PP. Cada vegada tindreu menys vots a Catalunya. Ja n'hi ha prou de fer "la puta i la ramoneta". Definiu-vos d'una vegada.

#12 Josep Mª Miquel, Barcelona, 28/09/2013 - 13:16

I tant que mola governar! De ganes us en moriu. No patiu, tornareu a governar. El PSC's, PP i C's tornareu a fer un tristpartit. No oblideu incloure-hi Bono, Felipe, Arfonzo, Peces Barba, Rodríguez Ibarra, Chacon i tots els neo-falangistes del P$OE.

#11 don Pelayo, Barcelona, 28/09/2013 - 09:35

Lucena elogiando prouestas del PPC??? !!!!jajaja
El trasvase de votos del PSC a C's va a ser alucinante...y como no espavilen los del PPC cambiando la imagen choni de extrarradio d la Camacho,Rivera se llevará tb todo el voto pepero.
Empieza la fiesta.