Publicitat
Política · 17 de Juny de 2014. 19:07h.

Lucena encoratja Elena a presentar-se

“Després de mesos de declaracions, té l'obligació moral de fer-ho”

Lucena encoratja Elena a presentar-se

Lucena, durant la roda de premsa

El portaveu del grup parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha encoratjat Joan Ignasi Elena -un dels tres diputats díscols- a presentar candidatura per liderar el PSC.

“Després de mesos de declaracions, té l'obligació moral de presentar-se”, ha comentat en roda de premsa aquest dimarts al Parlament.

“Com a militant m’encantaria que els crítics presentessin candidatura. Ara arriba el moment de la veritat, cada militant té un vot”, ha insistit abans de lloar el ja candidat Miquel Iceta: “té experiència, talent, capacitat dialèctica i reuneix totes les característiques per ser primer secretari”.

D’altra banda, ha reiterat que “estic a disposició del partit” i ha dit, preguntat sobre si se sent qüestionat, que “em sento bé”. “Ja he dit públicament que em sento jove i lleuger d’equipatge, sóc conscient que el meu perfil professional és atípic en un partit polític per la meva trajectòria prèvia”, ha comentat. 

“Si li afegeixo això a que he sigut i sóc una persona molt propera a Pere Navarro em sembla normal que s’hagi qüestionat el meu nom”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Romeo i Julieta, Bna, 18/06/2014 - 00:33

Quin tàndem tan inoblidable heu fet, el Pedrito i el Maurisio!, Primer i Segon secretaris del Nou Pesecé. Haveu omplert de patetisme i inutilitat la pornopolitica casolona. En aquest miserable paiset sou imprescindibles, us trobarem en falta.

#2 unborreguuu, de poble , 17/06/2014 - 23:46

ho dic sense ironia , però el psc DESPRÈS DE L'EXIT DE LES DARRERES PRIMARIES hauria de trobar un pakistanés com a lider de partit .......que truquin a colom que de ''nous catalans'' enten molt jeje.....

#1 pep, andorra, 17/06/2014 - 22:11

Elena?... però no havíem quedat que es diu Elionora?.