Política · 24 de Gener de 2013. 08:52h.

Lucena està "deprimit"

El portaveu del PSC anuncia "possibles sancions" per als cinc diputats que es van abstenir

Lucena està "deprimit"

Lucena i Navarro

El portaveu del PSC, Maurici Lucena, ha reconegut en declaracions a El Matí de Catalunya Ràdio que "vaig viure amb tristesa i dolor el trencament de la disciplina de vot, d'aquelles que costen d'oblidar".

"De vegades les coses no són senzilles d'explicar. Estem convençuts que hem fet el correcte segons el principi de legalitat", ha indicat Lucena, a més d'explicar que "vaig proposar d'afegir 'en el marc de l'Estatut i la Constitució' perquè pot ser que el poble de Catalunya decideixi seguir a Espanya".

"Interpreto les 5 abstencions com una demostració més de la tensió que genera el debat sobiranista. També es va veure entre CDC i Unió", ha sentenciat el portaveu socialista. A més a més, ha avançat que en les properes reunions del partit decidiran què fer amb els cinc diputats que van trencar la disciplina de vot.

En aquest sentit, i en declaracions a El món a RAC1, ha recordat que "el codi intern estableix possibles sancions per trencar una disciplina de vot. Ahir era una votació transcendent". "No em deprimeixi més. Avui no és un gran dia pel PSC", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#16 Pep, Barcelona, 24/01/2013 - 18:41

El guerra del PSOE (perdó del PSC), l'altre Sala, té por també de no arrivar a res, ja que la Chacón tampoc ho farà. BUAHHHHHH

#15 BEJOTA, bcn, 24/01/2013 - 18:25

Es una buena noticia que los submarinos independentistas en el PSOE-PSC se desenmascares y se vayan.La gente vota al PSOE de Cataluña.Hay otras opciones que las de engañar a la gente

#14 Serafí , Sants, 24/01/2013 - 15:40

Un respecte pel Lucena. El seu paper de comissari polític del PSOE és molt ingrat i l'està exercint amb professionalitat i èxit. Ahir va aconseguir complir amb l'encàrrec només amb 5 baixes. Mereix la meva admiració.

#11 Martí, Barcelona, 24/01/2013 - 14:28

Que li donguin.Aquest és pensava que es menjaria el món i se'l menjarà el seu petit país. Pobret ja pensa que no serà ningú. I tindrà que pencar com tot treballador.

#9 Conspiració rojo-separatista, ., 24/01/2013 - 11:09

Que al Lucena se li escapa el ministeri en un hipotètic futur govern de la Chacón, que igual ja no pot arribar a candidata per culpa de la conspiració rojo-separatista..., ai quin dolor!