Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2013. 12:19h.

Lucena intenta refer les relacions amb la premsa

Demana disculpes per haver-se posat a la defensiva amb els periodistes per les escoltes a Camacho

Lucena intenta refer les relacions amb la premsa

Lucena, durant la roda de premsa d'aquest dimarts

El portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha fet autocrítica i ha demanat disculpes després que fa una setmana s'enroqués a la sala de premsa de la cambra catalana davant la insistència dels periodistes a l'hora de preguntar sobre la possible participació dels socialistes en el suposat cas d'espionatge a Catalunya.

Lucena, en roda de premsa aquest dimarts al Parlament, ha volgut donar explicacions i ha dit que fa set dies "vaig estar escoltant el final de la compareixença del senyor Millo, el qual es va posar bastant 'estupendo' aquell dia, fent un atac, ara diré l'adjectiu metafòricament, bastant violent sobre la participació del PSC en aquest suposat cas d'espionatge". 

"Jo ja vaig dir aleshores que em sorprenia una mica la falta de proporció en concedir veracitat a unes informacions quan un creu que van en la direcció del seu interès electoral o partidista i no fer-ho quan van en contra d'aquest interès", ha afegit.

"Avui, quan, després d'aquella compareixença no he pogut fer altra cosa que recordar la meva prudència i vull fer una crida a les altres formacions polítiques perquè també ho facin, perquè si jo avui hagués de fer ús d'aquest interès partidista i d'aquella violència metafòrica que va fer servir el senyor Millo faria l'agost, però no ho faré", ha comentat el portaveu dels socialistes. 

Lucena, dimarts de la passada setmana, va haver de respondre gairebé una dotzena de preguntes sobre les presumptes escoltes a la dirigent del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

El diputat socialista va estar a la defensiva, remetent-se a la posició de la direcció del partit en aquest tema. Aquesta circumstància va provocar tensió entre els informadors que no van quedar satisfets amb les declaracions del dirigent. Lucena va arribar a dir que "no ens entenem" als informadors davant la insistència de conèixer l'opinió del grup parlamentari sobre el cas.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat