Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2013. 19:46h.

Lucena veu "mala relació" entre Homs i Gordó

El portaveu del PSC diu que "es porten molt malament" entre ells

Lucena veu "mala relació" entre Homs i Gordó

Lucena, durant la roda de premsa

El portaveu del grup parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha assegurat que el conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el conseller de Justícia, Germà Gordó, "es porten molt malament". Així, ha dit que les declaracions contradictòries que han fet sobre la consulta sobiranista poden ser a causa de la seva "mala relació".

Lucena, en roda de premsa al Parlament, ha dit que el PSC està més en la línia de Gordó -qui va assegurar que la consulta s'ha de pactar amb l'Estat- perquè "el que va dir el conseller de Justícia és de sentit comú".

Després que Homs hagi dit tot el contrari aquest dimarts, Lucena ha comentat que "no sóc gens de fer safareig, però sí que he sentit amb insistència que el conseller Homs i el conseller Gordó es porten molt malament". "Aquesta mala relació podria ser l'explicació", ha insistit abans de dir que "m'ha sorprès molt aquesta discrepància".

"L'altra hipòtesi és que aquest és un Govern que és capaç de dir una cosa, la contrària o matisar-la", ha afegit. Lucena, però, ha lamentat que creuaments de declaracions com aquests afecten "la imatge que donem a l'exterior" perquè "és un desordre que salta a la vista".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Agustí, Les Borges Blanques, 17/04/2013 - 16:19

Homs i Gordó, segons Lucena, "es porten molt malament" entre ells. Senyor Lucena, com es porten entre ells Àngel Ros i Marta Camps?
Pregunti, pregunti per Lleida

#4 Nicolás, Barcelona-Florencia, 17/04/2013 - 12:32

Per a mala relació, la que tenen al PSC: Navarro enfrontat a Rubalcaba; Chacón enfrontada a Navarro i a Rubalcaba; Zaragoza cessat pel PSOE; Maragall monta un partit; Geli i Tura demanen primàries contra Navarro; Laia Bonet tercera via enfrontada a tots, els vots en caiguda lliure. Segueixo?

#3 Maria, Barcelona, 17/04/2013 - 00:46

Traducció del catanyol al català: "no s'avenen gens".

#2 pep, manresa, 16/04/2013 - 22:18

Però taaaan malament està l'Arturu que tots els grumets de bord s'estan clavant els punyals per l'esquena per tal de substituir-lo?.

#1 Concepció, Barcelona, 16/04/2013 - 20:52

I aquesta és la teva feina, Lucena, vindre a fer safareig? , em podries dir si us plau, com és porten Navarro i la Carmen, Montilla i la dona, Collboni i el marit, per Deu, quins politics!, quina politica han de fer?. Així, així, s'arruina un pais!