Publicitat
Política · 4 de Novembre de 2009. 11:40h.

"'Luigi' visitava sovint" el despatx de Bartomeu Muñoz

L’alcalde accidental de Santa Coloma ha explicat que quan se l'havia trobat, anava a "alcaldia"

L'alcalde accidental de Santa Coloma de Gramenet, Joan Carles Mas, ha dit que el cervell de la suposada trama de corrupció del "cas Pretòria", Luis García, "visitava amb freqüència" l'ajuntament i que, quan ell se l'havia trobat, anava a "alcaldia". "Luigi", com se'l coneix, entrava i sortia sovint del consistori, tot i que feia anys que estava expulsat del PSC.

En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, Mas ha explicat que se l’havia trobat alguna vegada al consistori: “Era una persona que havia format part del partit i era la pura cortesia, parlem d’anys enrere, d’hola i adéu. Quant a la freqüència o no freqüència, l’havia vist ocasionalment, i sí que, per part d’altres persones de l’Ajuntament, havia sentit comentar que venia amb una relativa, certa freqüència”. A la pregunta concreta sobre si Luis García entrava a l’Ajuntament, i concretament sobre quines dependències visitava, Mas ha manifestat: “Sí, jo algun cop que l’havia vist anava a alcaldia”.

Joan Carles Mas també ha comentat que cap dels controls que té el consistori de Santa Coloma de Gramenet havia detectat les irregularitats que el jutge Baltasar Garzón investiga en els projectes urbanístics de l'empresa pública Gramepark. Mas ha afegit que a principis de la setmana que ve ja hauran elegit el nou alcalde que substituirà el dimissionari i empresonat Bartomeu Muñoz. El grup municipal de CiU a Santa Coloma exigeix que es creï una comissió d'investigació a l'Ajuntament.

Luis Andrés García Sáez, 'Luigi'
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat