Publicitat

Carles Hug anuncia que el seu estat de salut "no és bo", però manté les aspiracions de "la dinastia"

L'últim carlí

El pretendent carlista al tro d'Espanya, Carles Hug (foto: 'El carlismo contra la globalización')

El pretendent carlí al tron d'Espanya, Carles Hug, ha assegurat en un comunicat que actualment es troba en un estat de salut que "no és bo". També demana suport per als representants de "la dinastia".

"Vull dir als carlins", afirma, "que el meu estat de salut no és bo.  Estic totalment en mans de Déu, envoltat de la meva família i dels meus fidels. L’única cosa que us demano és serenitat i que seguiu endavant amb el nostre projecte de llibertats, expressió moderna dels nostres antics furs. Confio molt en les vostres oracions i en el vostre afecte".

I afegeix: "Us demano seguir al costat de de les meves germanes Maria Teresa, Cecilia i Maria de les Neus, i dels meus fills Carles Xavier, futur cap de la Dinastia, Jaume, Margarida i Carolina".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 SErgei, Tarragona, 06/08/2010 - 11:21

Y lo de que la prueba de que Dios existe es que no reinara ningún carlista es otra muestra de ignorancia: porque Carlos VII sí reinó y acuñó moneda, y porque no creo muy contento a Dios con los gobiernos y reyes liberales que persiguieron a la Iglesia.

#21 Sergei, Tarragona, 06/08/2010 - 11:19

Hay bastantes comentarios ignorantes por aquí. Decir que el Carlismo nació porque no reinara una mujer es el culmen de la misma. Y el Carlismo no causó las 3 guerras civiles, las causaron los liberales con sus abusos, robos y enriquecimientos injustos.

#20 Dios existe!! para desgracia de la caverna carlista, bcn, 05/08/2010 - 21:20

La prueba de que Dios existe es que nunca ha permitido que un carlista, descendiente del infante don Carlos hermano del tirano Fernando VII sea rey de España

#19 ahora resulta que el carlismo ERA guai, bcn, 05/08/2010 - 21:17

el carlismo fue lo peor de España, nació como oposición a que reinara una mujer, fue contra todo liberalismo, se sometió a la Iglesia más cerril, causó 3 guerras civiles, se alió con Franco. Mola y Falange contra la democracia... pero de qué vais

#18 Terraxa, Terrassa, 05/08/2010 - 16:14

Qui diu que els frikis són un invent actual?