Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2009. 09:30h.

L'últim desig de Felip Puig és la independència

El secretari general adjunt de CDC ha assegurat que "mai ho he amagat"

L'últim desig de Felip Puig és la independència

Felip Puig amb l'estelada, en una imatge d'arxiu

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha assegurat que "mai he amagat que el meu desig últim és la independència". En una entrevista a La Vanguardia, el dirigent de la federació nacionalista ha manifestat que "El full de ruta -de CiU- l'ha marcat clarament Artur Mas: casa gran i dret a decidir. El futur depèn només del poble de Catalunya".

Felip Puig no amaga el desig que Artur Mas sigui el pròxim president de la Generalitat i diu que "és la nostra il·lusió. El que fa falta ara és que la gent valori la necessitat del canvi". En aquest sentit afegeix que "estic convençut que Artur Mas serà el pròxim president de Catalunya".

Sobre el Govern tripartit i el refranyer, que diu que no hi ha dos sense tres, el secretari general adjunt diu que "més enllà del refranyer a Catalunya s'imposa la necessitat de recuperar un projecte de país i una fortalesa de societat que el tripartit ha diluït en els últims anys".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 Ramon, Sants-Barcelona, 06/08/2009 - 10:23

"Llibertat per els valencians", soy catalán y me importa bien poco lo que ocurra en Valencia. Otra cosa es que hayan valencianos que no piensen como tu, pero eso ya es problema vuestro, asi que déjanos en paz a nosotros. Pesaos que son.

#33 Llibertat per als valencians, Valencia, 06/08/2009 - 08:34

Yo me limpio el culo con ese trapo imperialista. Catalanistes go home!! mai mos fareu catalans! abans mors que catalans!

#32 joan carles, cànoves, 06/08/2009 - 07:34

Això es una manipulació amb l´estil de redacció. Ell diu que el seu desig últim i no útlim desig. Molt diferent, ja que ell vol dir que tot ho fa per arribar a la meta de la indep. i com ha redactat sembla que no ho desitjes. Hom sap qui és en Felip.

#31 Helena, BCN, 05/08/2009 - 22:15

Com que l´últim?????????.
No hauria de ser EL PRIMER???
Si ens hem de refiar d´aquest manso, ho tenim cru.
Pseudo-polítics...

#30 Artur ObaMAS, Barcelona, 05/08/2009 - 19:44

Que collons diu aquest paio..?? que l\\\'INDEPENDÉNCIA es el seu últim desig ??....es clar com que la seva màxima es l\\\'UNIONISME català amb Espanya..!!! que es pot esperar de gent com ell..?