Publicitat
Política · 8 de Maig de 2009. 08:59h.

L'últim que tanqui el llum

Ciutadans pateix més de 40 baixes a la seva agrupació de Madrid

L'últim que tanqui el llum

Ciutadans, en una imatge d'arxiu

Ciutadans ha vist la seva representació a Madrid minvada despres de donar-se de baixa una quarentena de militants, entre ells diversos dirigents de l'agrupació madrilenya. Aquests reivindiquen en un manifest els valors fundacionals  del partit, com són "laïcisme, bilingüisme, llibertat i igualtat" i consideren "que la defensa d'aquests principis i valors s'ha sotmès a interessos oportunistes per l'actual línia política de Ciutadans després de l'aprovació pel Consell General de l'acord de coalició per a les eleccions europees amb un grup econòmic i mediàtic".

En aquest sentit denuncien que "el procediment pel qual s'ha establert l'esmentada coalició suposa una greu erosió, present i futura, de les garanties de democràcia interna de Ciutadans, úniques en la història democràtica del nostre país". És per això que remarquen el seu "convenciment de la necessitat per a la ciutadania d'un partit polític, actualment inexistent, que conjugui de manera inequívoca els valors i ideari esmentats amb un funcionament intern veritablement democràtic". "La nostra renúncia a la militancia a Ciutadans causa baixa amb efecte immediat", s'acomiaden.

Malgrat aquestes dimissions, Ciutadans ha fet públic un comunicat signat per la seva secretària a Madrid, Soledad Monforte, en el qual "lamenta la marxa del partit d'alguns afiliats, encara que com no pot ser d'una altra forma respectem l'esmentada decisió personal".

"Així mateix, manifestem la intenció d'aquesta Federació de continuar amb el treball d'implantació del partit en la regió,  de manera especial en la campanya de les pròximes Eleccions al Parlament Europeu, que entenem ha de servir per a projectar el missatge de Ciutadans en tota Espanya". Ciutadans presentarà la pròxima setmana les línies d'actuació de la campanya de les pròximes eleccions a Madrid.
 
Els militants de Ciutadans que han abandonat el partit són: Alfredo Gabrielli, coordinador de la Federación Centro i membre del Consell General; Fernando Landecho, coordinador d'Agrupación de Madrid i membre del Consell General; Sergio Valderrama, secretari d'Organització de la Federación Centro; Jorge Juan Morante López Secretari de l'Agrupació Territorial de Madrid; Lidia García-Merás;  Juan Manuel Ortega; Jorge Palau; Laura Sanz; Pedro González; Alfredo Carreres; Iván Chicano;  Vicente Górriz; María Luisa Montes.
 
També han dimitit Juan Díaz, Javier Rodríguez de Fonseca,Roberto Garvía, Silvia Lovosevic, Alfonso Cebrián, David Frydman, José Mª Sopranis, Jacobo Elosua, Enrique Girondo, Manuel Velasco, Diego Cibrián, Jacobo Pérez, Mariano Alonso, Jesús Maroto, Javier Goitia, Ignacio Anguiano, Francisco Camas, Alejandro Millaruelo, Gonzalo Téubal, José María del Rei, Àngel Torres, Carlos Taula, Pilar Menéndez, Màxim Velasco, Antonio del Caz i Joaquín F. Oviedo.
,

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Zukhov, London, 09/05/2009 - 00:56

Espero que desaparegueu del mapa polític. No sou más que quatre resentits. A la merda!

#13 cat, cat, 09/05/2009 - 00:36

Reclamen ensenyament en la llengua materna a Madrid aquets carallots?

#12 madmax, valencia, 08/05/2009 - 20:30

bien detras de tanta limpieza viene el plato fuerte...... atentos a la jugada.

#11 sulfuro sulfuro, Barcelona, 08/05/2009 - 17:08

No va a haber luz que apagar sino luminarias de victoria que encender. Los que trabajan y aceptan las decisiones democráticas quedan.
A pesar de la brutal campaña de PP y PSOE, los intentos de arañar de Rosa10 sabemos que solo C´s defiende las libertades

#10 pere, bcn, 08/05/2009 - 14:58

Diuen "els valors de C's ... bilingüisme...".

Bilingüisme? els de Madrid?
Ah! no! que quan ells exigeixen bilingüisme només és als demés perquè ells puguin ser monolingües.
I com una fase prèvia al monolingüisme a la seva llengua, el castellà.