Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2021. 21:12h.

L'últim que va subvencionar escoles de l'Opus

Ernest Maragalll va prorrogar el concert als centres que segreguen nens i nenes quan era conseller d'Educació

L'últim que va subvencionar escoles de l'Opus

El conseller d’Educació, Josep González Cambray, ha manifestat durant el ple del Parlament, ha defensat que “no finançarem amb diners de tota la ciutadania, no finançarem amb diners públics escoles que separin nens i nenes a les aules. I per fer-ho, tenim tot el suport legal, polític i social”.

“Seguirem defensant la democràcia, i seguirem defensant i apostant perquè els centres educatius que separen -és fàcil d'entendre- que separen nens i nenes a les aules no coeduquen, i per tant, ni un euro públic de finançament”, ha afegit.

Cambray oblida, però, que l’ara diputat d’ERC, Ernest Maragall, va votar a favor de subvencionar les escoles de l’Opus el 2009 quan era conseller d’Educació amb el PSC, sota la presidència de José Montilla.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep, nos vamos directos a la m, 21/10/2021 - 14:12

no hay que olvidar de dónde vienen los Maragall, la burguesía más carca y ultraderechera del catalanismo que prosperó en tiempos a base de explotar al prójimo y más recientemente de tener acceso a las arcas públicas

#3 electra, Barcelona, 21/10/2021 - 08:47

Aquest Maragall en concret és un desastre, farà 80 anys les pròximes eleccions municipals. Que és jubili i ERC no busui els nom de Maragall que ja no cola!!!!!!

#2 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 20/10/2021 - 21:58

No dice nada el artículo de lo del médico...
Lo dejo ahí...

#1 A., Barcelona, 20/10/2021 - 21:31

El Tete Maragall. Crisol de cultures, ventall de pensaments, infinites jaquetes, miriada de càrrecs i paguetes. Aquest home ha transitat del franquisme, passant pel socialisme, republicans i el que faci falta. No descartem que es passi a junts o a la dreta. Mentres paguin.