Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2018. 15:35h.

L'última oportunitat per al PPC

Alejandro Fernández agafa les regnes del partit quan només tenen quatre diputats

L'última oportunitat per al PPC

Alejandro Fernández

El fins ara diputat del PPC, Alejandro Fernández, ha estat escollit aquest dissabte nou president de la formació a Catalunya, en substitució de Xaier García Albiol que abandona la direcció del parit després dels resultats electorals del 21 de desembre. La candidatura de Fernández era l'única que es presentava i ha rebut el 97,1% dels suports en el congrés que el PPC ha celebrat a Sitges.

Fernández assumeix el control del partit després de la davallada electoral dels comicis del 21-D, quan els 'poopulars' van passar d'onze a quatre diputats. El PPC només va aconseguir els suport del 4,24% de l'electorat i es van situar com a última formació del Parlament.

El dirigent de la formació ha demanat la participació de tots els militants dels 'populars' per crear una “alternativa política al postprocés”. “Hem de ser capaços de presentar a la societat catalana un rearmament ideològic”, ha manifestat durant la seva en la intervenció al congrés, ja com a nou president dels conservadors.

“Les nostres idees, les del centre dreta, són les millors que ha donat Europa, són les idees d'Adenauer i Schuman, són una utopia serena davant els populismes, que defensa la igualtat, l'ordre, el respecte a la llei, la convivència , la pau social i la propietat privada”, ha exposat el nou presidet del PPC.

Alejandro Fernández incorpora al seu equip directiu i executiu els dos darrers exdelegats del Govern espanyol a Catalunya en època del PP: Enric Millo i María de los Llanos de Luna. Millo serà el nou coordinador d'acció parlamentària, mentre que Llanos de Luna figura com a vocal del comitè executiu.

També hi ha relleu al capdavant de la secretria general, que passa a mans del president del PPC a la província de Barcelona, Daniel Serrano, fins ara controlada per Santi Rodríguez. El diputat del PPC, en tot cas, continuarà sent el portaveu dels 'populars' al Parlament.

Finalment, els sis nous vicesecretaris seran: Alberto Fernández Díaz (Comunicació i Electoral), Manuel Reyes (Política Municipal), Marisa Xandri (Acció Social), Martixu Hervás (Territorial), Antonio Gallego (Organització) i Àngels Esteller (Sectorial).

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 FRAN BCN, Bcn, 10/11/2018 - 21:15

Alejandro, si tot ho fas en castellà a mi no em seduiras pas...ho sento noi....