Publicitat
Política · 2 de Juny de 2011. 18:33h.

L'ultra Anglada acusa al CAC de "demonitzar" el seu partit

El líder de PxC recorda que "els mitjans públics catalans els paguem tots els catalans"

L'ultra Anglada acusa al CAC de "demonitzar" el seu partit

Josep Anglada, en una foto d'arxiu

El president de la formació ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha dit, en relació a les crítiques del Consell Audivisual de Catalunya (CAC), que "els mitjans públics catalans els paguem tots els catalans, també els votants de Plataforma per Catalunya, no sé què s'han cregut aquests senyors per acusar-nos, ni racistes, ni xenofòbs".

"El missatge de PxC és el mateix que tenen en la resta d'Europa fa anys molts partits que tenen un èxit aclaparador, representem a Catalunya la ideologia identitària i el que haurien de fer els membres del CAC és ser plurals i no utilitzar aquests càrrecs per demonitzar als milers de catalans que han trobat en PxC un alè d'aire fresc al món polític”, ha indicat.

El regidor vigatà ha afegit que "no ens podran parar amb quatre ardits barats d'estómacs agraïts, el missatge de PxC corre com la pólvora pels racons de tot Catalunya, a cada bar, a cada oficina, a cada taller, es comenta l'èxit de PxC. Si la pluralitat informativa per al CAC és silenciar al poble planer, millor que tirin la persiana”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 angel, cardedeu, 05/06/2011 - 23:57

Visca PxC i Anglada.

#8 Txarnego, Sant Boi de Llobregat, 05/06/2011 - 21:51

En general no sólo intentan manchar la imagen de PxC, sino de todo aquello que puede suponer una molestia para el establishment. La imagen que intentan dar de partidos como UPyD o Ciutadans, por ejemplo, es de fachas empedernidos. En cambio Laportas y Reagrupaments suelen caer muy bien en TV3.

#7 sergi, lleida, 03/06/2011 - 13:37

torna la cesura politica....CAC organisme de chupopteros politizats al servei del regim.....no ens pararan.....força PXC

#6 Dasrrout, BCN, 03/06/2011 - 11:41

Aquests del CAC veten a PxC i en canvi lloen totes les ocurrències de l'extrema esquerra. Molt bé molt democràtic, només és vàlid un del extrems.

#5 Mark, San adria der besó, 03/06/2011 - 02:05

Als k voteu NEGATIU, espero k cuan sigueu a casa amb la vostra parella..no sigueu dels que "no volen moros amb el meu nen" pero després surten al carrer "i van de progres i visca la multi-ètnia". Jo si sou coherents no us dire res, pero puntuar NEGATIU pk el que dic toca el crostó doncs NO.