Publicitat
Política · 28 de Setembre de 2011. 16:44h.

L'ultra Anglada porta a judici 'La Vanguardia'

El partit al·lega que és "identitari", però no "xenòfob"

L'ultra Anglada porta a judici 'La Vanguardia'

Anglada, diumenge passat a la Monumental

L'ultra, Josep Anglada, porta a judici el director de La Vanguardia, José Antich, aquest dijous. La vista se celebrarà al jutjat número 8 de Barcelona. El passat 27 de juny,PxC va presentar una demanda contra el director del rotatiu del Grupo Godó per "tractar Plataforma x Catalunya de partit xenòfob i per negar-s'hi a pulbicar el dret de rectificació en el termini legal".

La formació ultradretana va exigir que es publiqués que "Plataforma per Catalunya declara que no és un partit xenòfob", que és "un partit identitari". També ha indicat que "critiquem la immigració descontrolada, perquè pot desvirtuar la nostra identitat o fer-la desparèixer". Segons el partit ultra, "aquests postulats no tenen res a veure amb la xenofòbia o el racisme".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 LLanso, Tiana, 30/09/2011 - 11:43

Si home i que mes, l'Anglada no era falangista de fuerza nueva?, no es anticatalaniste de mena i sobre tot un feixiste admirador de Hitler?, per posar un exemple la dreta catalana comparada amb ell son comunistes.

#12 josepxicot, Barcelona, 29/09/2011 - 16:41

Aquests de La Vanguardia,sempre amb el poder
si Anglada fos en lloc d´en Mas,li lleparien...,pe
rò es clar s´ha d´arriba al poder,quan tocaba el
rei Alfons xiii,amb ell,amb la Ii República,amb el
Front Popular,amb Franco i amb qui sigui,sòn
la catifa de bany del poder que toca.Fastigós.

#11 ANGEL, tarragona, 29/09/2011 - 13:08

Animo PxC se considera la fuerza polita con mayor futuro para españa, saludos

#10 bert, barcelona, 29/09/2011 - 12:46

Jo crec en la llibertat d'expressió per a tothom, però si la justícia espanyola fa parts i quarts en aquest tema, esper que condemnin a La Vanguàrdia per haver dit xenòfob al partit de l'Anglada.

#9 Antonio Burgos, Barcelona, 29/09/2011 - 12:36

Animo Anglada. Empiezas a ser famoso ya en toda España. Desde Madrid me han hablado unos amigos de tí. Nunca habia pensado votarte, pero desde que te vi el otro ´sábado en la Monumental, estoy pensando en hacerlo. Desde PxC os lo estais currando mucho y estais a punto de conseguir el milagro. Bien.