Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2010. 19:25h.

L'ultra Anglada s'emmiralla en els maulets

"300 anys després, la majoria dels catalans seguim advocant una Catalunya defensora a ultrança de la seva identitat"

L'ultra Anglada s'emmiralla en els maulets

Anglada, en un moment de la seva participació als actes organitzats per l'Ajuntament de Vic

El president de Plataforma per Catalunya (PxC) i candidat a la Presidència de la Generalitat, Josep Anglada, ha participat en els actes organitzats per l’Ajuntament de Vic commemoratius de la Diada de Catalunya.

El president de PxC, que ha estat acompanyat pels seus tres regidors de l’Ajuntament i per altres militants de PxC, ha manifestat que “un any més milers de catalans han sortit als carrers de les nostres ciutats i pobles per mostrar el seu orgull per la nostra història i per la nostra identitat”. I ha afegit que “també com cada any, la nostra decadent classe política ha tornat a manipular aquesta data per usar-la a la seva conveniència”. "A Montilla li serveix per tapar la seva desastrosa gestió del nou Estatut, CiU per presentar-se com la quinta essència del catalanisme, ERC per reclamar una independència que mai no va existir, i el PP per intentar dissimular la seva distància i indiferència cap a tot el realment català", ha continuat dient Anglada.

Anglada ha volgut deixar clar que “300 anys després, la majoria dels catalans seguim identificats amb la vella idea d'aquells maulets, advocant per una Catalunya arrelada, defensora a ultrança de la seva identitat, de la seva llengua, dels seus costums, de la seva història i del seu passat". Una Catalunya, ha dit Anglada, “sense independentisme ni centralismes, una Catalunya dins d'una Espanya en la qual no hagi de demanar constantment permís a Madrid per continuar existint com a poble”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Soli, Madrid, 12/09/2010 - 21:56

Anglada hace las cosas con sentido común.
En Madrid partido Regeneración propone la eliminación de las subvenciones a los grupos políticos; la supresión de coches oficiales; Fin del apoyo al islamismo.; fuera ?La casa árabe?. Devolución de las Escuelas Aguirre.
No al empadronamiento de ilegales

#16 ceba, Valencia, 12/09/2010 - 21:15

Para Ciutadà català (Catalunya Lliure) y para Anglada:
Los Maulets no eran catalanes, sino valencianos y no luchaban por la independencia de cataluña, sino por una España con el Archiduque Carlos como rey.

#15 pep, manresa, 12/09/2010 - 18:21

Com es menja això?
Una Catalunya dins d'una Espanya en la qual no hagi de demanar constantment permís a Madrid per continuar existint com a poble?
És impossible encabir més contradiccions dins d'una sola frase, l'única manera de no haver de demanar permís és amb un ESTAT PROPI

#14 Abel, Santa Eugenia, 12/09/2010 - 15:35

Molt bé Josep. Som molts els que et votarem a les properes eleccions. Etem amb tu i confiem amb tu. Ets la nostra eperança.

#13 Marta, BCN, 12/09/2010 - 15:11

Totalment d'acord amb el que diu el Sr. Anglada. Vull una Catalunya dins a Espanya.