Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2012. 19:53h.

L'ultra Anglada va a l'Empordà abans que Mas

"El que s'ha viscut aquí és una tragèdia de primera magnitud"

L'ultra Anglada va a l'Empordà abans que Mas

Anglada, durant la visita a la zona afectada de l'Empordà

El president de la formarció ultradetana Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha visitat aquest diumenge les zones afectades pels incendis de l'Empordà abans que Mas, que va assistir el dia que es va declarar el foc però que no ha visitat la zona afectada després de l'extinció.

Anglada ha dialogat amb grangers, veïns, empresaris i ramaders de la zona que li han ensenyat i explicat de primera mà l'abast del drama a peu de territori. El líder de PxC s'ha ofert per a tot el que calgui i s'ha adherit al dolor de les víctimes: "el que s'ha viscut aquí és una tragèdia de primera magnitud; trigarem anys a repoblar la zona, s'hi han perdut vides humanes, s'han arruïnat negocis. És un drama que espero que les autoritats que governen sàpiguen esmenar en la mesura del possible com més aviat millor".

"Estarem atents -ha advertit- perquè no passi igual que amb altres tragèdies similars, on els polítics van els primers dies es fan la foto i després desapareixen per sempre i les ajudes no arriben mai o arriben en menys mesura del promès inicialment davant de les càmeres i l’actualitat".

El líder ultra ha assenyalat que "cada vegada que es crema un bosc s'està cremant un enorme tros de la nostra identitat, això no es pot consentir. El senyor Artur Mas, que cada vegada sembla més el senyor Artur Menys. Va retallar l'any passat un 25% en manteniment de boscos; això porta conseqüències que són les que per desgràcia hem viscut".

Però Anglada també ha tingut un record per als "bombers, voluntaris o Mossos", que "han reconegut que mai no han rebut formació per enfrontar-se al foc, que van arribar al lloc amb una mà davant i una altra darrere i que es van jugar la vida per defensar els seus compatriotes. És un altre despropòsit més del departament d'Interior: tenir una policia que no sap com enfrontar-se a un foc o no tenen les equipacions necessàries és propi de repúbliques bananeres".

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#37 trescci, bcn, 31/07/2012 - 13:37

Oh Anglada, el nostre Führer, el nostre Dèu !!! sempre omnipresent en tots els desastres i problemes per poder sortir a les fotos dels mitjans... populista de pa sucat amb oli...

http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA

#37.1 Oriol Agramunt , Berga, 31/07/2012 - 17:52

Perquè no ataques a altres polítics que si han arruïnat Catalunya i deixes en pau a Josep Anglada. Fes un vídeo a Que és URFR? Que és CUP? Que CiU-PSC-PP-ERC-ICV? aquests són el problema ... I no Josep Anglada...

#36 Fènix, Cremada, 31/07/2012 - 12:21

En tot cas continuarem estant cecs amb l'expoli que supossa CiU. El califa Arturi Mas atur i menys diners per els catalans . PxC sempre reconeix la tasca anguniosa que han de cometre els nostres empleats públics de diferents sectors degut a les carencies i els politics corruptes. Qui son fatxes?

#35 decart, L'escala, 31/07/2012 - 10:25

començant per el titular i continuant per el texte tot l'article em sembla un pamflet de PXC. Siusplau no donem publicitat gratuita a un partit que s'aprofita de la crisi económica i de les desgracies del incendi per vendre el seu ideari faxista.

#34 Marc, barcelona, 31/07/2012 - 08:47

Amics d'e-noticies,sigueu anomenant a anglada ultra i us ben asseguro que encara pujarà més a les properes eleccions? algú dubta que pxc i anglada entrarà al parlament? i titllant-lo d'aquesta manera no entrarà pas ell sol,entraran 2 o 3 més i sino temps al temps

#34.1 Enric_J_M, Bcn, 31/07/2012 - 09:31

Havia d'entrar al parlament al 2010... havia d'entrar al congres el 2011... i tururut! Ara li tocara entrar ''segurissisim'' al europarlament, quan aquest penjat no pot ni entrar a casa seva. Au, a votar negatiu, frikis ultras!

#34.2 manel, barcelona, 31/07/2012 - 10:20

enric, només cal analitzar els vots que perdrà el psc,ciu etc... per veure que pxc estarà al proper parlament català,aquesta manera d'insultar a la gent per només votar a pxc demostra quin tipus de persona ets.jo no els votat mai però ara per tocar-te els ous els penso votar

#34.3 Enric_J_M, Bcn, 31/07/2012 - 18:44

Que sí, que sí... que treureu majoria absoluta, 140 escons dels 135! Per cert, Marc/Manel/Josep/Jordi/Lluis/e tc, la cantarella de ''no els he votat mai'' està un pel suada, actualitzeu una mica, recoi! Que el dia de les eleccions no us valdrà anar a votar amb les vostres 2314 identitats fictícies!

#33 Judit, Lleida, 31/07/2012 - 08:29

Això d´e-noticies cada cop sembla més el Völkischer Beobachter