Publicitat
Política · 26 de Gener de 2022. 14:58h.

"L''un sol poble' és una altra fal·làcia de l'independentisme"

Lorena Roldán: "De Catalans ho som tots"

"L''un sol poble' és una altra fal·làcia de l'independentisme"

La diputada del PP en el Parlament Lorena Roldán, ha criticat el posicionament del Govern davant la negació de l'Ajuntament de Vic a què els populars poguessin muntar una carpa informativa a la ciutat.

Roldán ha assegurat que "aquest 'un sol poble' que ven el senyor Aragonès, doncs, és tan sols una altra fal·làcia més de l'independentisme". La diputada ha acusat de "totalitarisme" al Govern de la Generalitat i al govern de Vic.

"Catalans som tots, també els que no pensem com el separatisme. I com a catalans que som, tenim tot el dret i també el deure com a representants polítics de ser presents a tot el territori. I ni Anna Erra, ni ningú del separatisme, ni els totalitaris que ens van rebre a insults i empentes ho impediran", ha manifestat aquest dimecres al Parlament.

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha contestat al·legant "llibertat d'expressió". "Entenem que els ajuntaments han de garantir que els partits polítics, les organitzacions socials, les entitats i els grups de persones que així s'organitzin, puguin exposar els seus punts de vista, i també han de garantir l'exercici del dret de protesta del conjunt de la ciutadania", ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 BEJOTA, bcn, 27/01/2022 - 12:50

El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 (14-F)a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona..Y JORDI C. (OMNIUM) Y PUIGDEMONT DICEN :" VICTORIA HISTORICA."NO COMMENTS!

#5 Joe, Tarragona, 26/01/2022 - 21:16

Por favor,un escrache a esta gentuza para ver su libertad de expresión.

#4 Tonet de Cafarnaüm, Manlleu, 26/01/2022 - 18:24

A veure, diem les coses pel seu nom. La llengua catalana està acabada, li queden màxim 2 generacions. El problema, deixant de banda el franquisme, que efectivament li va fer molt mal, és l’allau migratòria que ha patit Catalunya des del 2000 i la baixíssima natalitat dels catalans. D’altra banda, els indepes promouen la immigració massiva…

#3 Catalunya, una regió., Martorell, 26/01/2022 - 17:41

Catalunya és símplement una regió, dins de la nació, estimada i benvolguda, que és Espanya.

Un sol poble a Catalunya? no, aquesta unitat suposadament nacional és inventada, un frau. Tenim centenars de formes de pensar diferents i cap d´elles pensa en una unitat catalana com a poble.

Catalunya és una regió administrativa i poc més.

#3.1 Borja de Prada, Sant Cugat, 26/01/2022 - 21:01

España es simplemente una nación de naciones, dentro de Europa.

¿Un solo pueblo España? no, esta supuesta unidad supuestamente nacional es inventada, un fraude. Tenemos cientos de formas de pensar diferentes y ninguna de ellas piensa en una unidad española como un pueblo.

España es una unión administrativa de varias naciones y poco más.

#3.2 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 26/01/2022 - 21:34

Y no es algo privativo de Cataluña: lo mismo pasa en todo el Occidente civilizado. Los amarillos funcionan con categorías mentales anteriores al estado-nación y la democracia liberal, como la de tribu (hutus y tutsis, serbios y croatas, catalanes y castellanos). Por eso son carcundia ultramontana incluso los que dicen ser "molt d'esquerres".

#3.3 Shinn, Caput Castellae, 27/01/2022 - 14:35

Claro, y los territorios que conforman actualmente Cataluña fueron y serán siempre catalanes desde tiempos ancestrales (pero no más ancestrales que los territorios vascos, eso sí), y no son un fraude y un invento administrativo. Claro que sí.

#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 26/01/2022 - 15:59

Los condenan públicamente por el mero hecho de decir lo que piensan. Este es el primer requisito de un Estado democrático. Pero en esos pueblos y con estos alcaldes la democracia aún no ha llegado. Ya lo decía mi abuela, hay sitios en que les sobran cabezudos y les faltan cabezas.