Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2013. 19:38h.

Luna a Puig: "A part de 'Barcelunya' hi ha un territori"

El diputat del PPC pregunta al conseller si "no existeix la resta de Catalunya"

Luna a Puig: "A part de 'Barcelunya' hi ha un territori"

Luna exhibeix l'enganxina de 'Tarragona, caràcter propi'

El diputat del PPC, Rafael Luna, s'ha referit a la capita catalana com "Barcelunya", en una interpel·lació parlamentària al conseller Felip Puig sobre les polítiques d'ocupació del Govern.

L'electe tarragoní s'ha queixat, en el torn de rèplica, que "vostè quan ha dit que tot va bé s'ha centrat en Barcelona. Jo li dic, no existeix la resta de Catalunya?" "O és que Barcelunya és el més important i la resta del territori no serveix per res?", ha reblat.

Luna ha exhibit una carpeta amb un adhesiu, alhora ha aclarit que "ho fet a propòsit". "He tret aquesta pegatina que diu Tarragona, caràcter propi, i ho fet perquè apart de Barcelunya hi ha un territori, unes necessitats". El dirigent popular ha demanat que "Tarragona, Girona i Lleida tinguin les mateixes oportunitats" que Barcelona.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#10 Joan, Barcelona, 14/02/2013 - 18:05

Quins collons. Sr Luna. Digui'm una infraestructura espanyola (una!) que sigui equivalent, per exemple, a l'Eix Transversal de Catalunya. Es a dir, una infraestructura decent, important, que articuli o uneixi territoris allunyats sense passar per Madrid.

#9 Canela, torredembarra, 14/02/2013 - 16:20

Y en Tarragona, no hay nadie mas del PP?

#9.1 JAAG, Bcn, 14/02/2013 - 19:51

Aquest paio porta tota la vida al Parlament de diputat i si mires... no ha presentat practicament ni una sola proposta que sigui decent e interessant... i ara surt amb això de Barcelunya... el meu nebot de 6 anys ho faria millor. I ens costaria moltíssim menys que aquest impresentable.

#8 Jordi O. , Barcelona, 14/02/2013 - 10:43

La vella estratègia del divide y vencerás. Ara toca dividir els de Barcelona amb la resta de Catalunya.

#7 jan, bcn, 14/02/2013 - 09:10

haha fa gracia veure els unionistes camuflant-se de tots els perfils possibles (ara toca de "defensors del seu territori") hua hua hua... sou lamentables

#6 Ton, Tarragona, 14/02/2013 - 09:03

Per aquest senyor el que hauria de ser prioritari és TarraLUNA. I si ell pot ser el centre d'atenció, millor.