Publicitat
Política · 5 de Març de 2021. 21:21h.

L'únic catalanista que ha anat a la Seat

L'alcalde de Martorell, del PDECAT, no fa un lleig al Rei

L'únic catalanista que ha anat a la Seat

L'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa (PDECAT), ha assistit aquest matí a la planta de Seat a Martorell amb motiu del 70è aniversari de la companyia, on l'automobilística ha refermat la seva aposta per fabricar un cotxe elèctric a Martorell i ha demanat al Govern espanyol que s'impliqui en el desenvolupament de les infraestructures per afavorir la mobilitat elèctric.

Fonollosa, que ha participat en un rotlle amb el monarca i altres assistents, ha dit que "ens hem posat a disposició del Ministeri d'Indústria per garantir aquesta voluntat de SEAT de transitar cap a la indústria del futur".

"Per a que SEAT inverteixi 5.000 milions en els propers anys en el desenvolupament i producció d'un cotxe elèctric és essencial trobar la millor ubicació d'una planta de bateries elèctriques per a l'automoció", ha remarcat. L'alcalde del municipi ha afegit que "seria la segona planta com aquesta a Europa, ja que només n'hi ha una a Polònia, i és una necessitat estratègica no només de SEAT, sinó de tot el sector a nivell europeu".

Xavier Fonollosa ha indicat que aquesta ubicació "ha de ser a prop de la planta de SEAT a Martorell, tant pel que representa de consolidar l'activitat actual de SEAT com per acollir una activitat econòmica d'alt valor afegit en un lloc geogràfic estratègic".

Finalment, ha verbalitzat que "ens hem de posar a treballar ja mateix per tal que aquest projecte es faci realitat a Martorell o en el nostre entorn més immediat, al Baix Llobregat Nord". "Així li hem fet saber a la ministra, conjuntament amb els alcaldes d'Abrera i Sant Esteve", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 electra, Barcelona, 07/03/2021 - 10:35

És ben raro, però clar, és el seu municipi.......de totes maneres ningú de Catalunya ha intervingut en que la fàbrica es quedés aquí. Els treballadors que els vagin botant.

#10 Lula, Bcn, 07/03/2021 - 00:20

Parece que aún quedan representantes públicos, suelen ser alcaldes, que conocen sus funciones y lo que es el sentido común, tristeza que sean la excepción. Lo del separatismo ya es un:"la maté porque era mía"

#9 manu21, DIJON FRANCE, 06/03/2021 - 21:15

Yo sería el Rey No voy a visitar la SEAT para que quede claro en el grupo alemán Volkswagen AG, que es imposible seguir trabajando con un gobierno de la generalidad radical SEAT se queda en Cataluña gracias al rey, pero llegará un día que SEAT haga como BOSCH y veremos si Òmnium y la ANC encuentrara trabajo para la gente desempleadas

#8 Albert, BCN, 06/03/2021 - 15:20

Catalanista? los que se preocupan por Cataluña si lo son, los indepes no son catalanistas, les importa un pito la Seat y las cientos de familias catalanas que viven de esa industria

#7 Agus, Cornella De lobregat, 06/03/2021 - 12:54

Creo que el término caralanista se deberia revisar. Yo soy catalanista, pero español ante todo.
Estos son separatistas.