Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2009. 17:11h.

"L'única alternativa al tripartit és CiU"

Duran diu que Reagrupament és "una escissió d’ERC”

"L'única alternativa al tripartit és CiU"

Duran i Lleida a la Festa Major de Sarrià

El president del Comitè de Govern d’Unió i secretari general de CiU, Josep A. Duran i Lleida, ha assegurat que l’aparició del nou partit Reagrupament “mereix tot el meu respecte, és una opció clarament independentista, no sé ideològicament en quin espai s’ubica però sincerament a CiU no ens fa cap mena por. Altra cosa és que  nosaltres haguem de treballar molt bé d’aquí a les properes eleccions però crec que estem en una bona posició”.

Duran ha afegit que “em sembla que hi ha altres formacions polítiques que s’han de preocupar més de l’aparició de Reagrupament que no pas CiU. Tota oferta independentista que es presenti nítidament com a tal té un espai de lluita amb l’altra força que es presenta com a independentista (ERC). De fet, Reagrupament no deixa de ser una escissió d’ERC”.

Per tot això, ha afirmat que “CiU ha de seguir fent el que ha sempre fet, ha de ser l’opció política d’aquest país i l’única alternativa al tripartit. L’alternativa no és Reagrupament ni el PP, l’alternativa al tripartit és CiU. La gent té desig de canvi i saben que l’alternativa és CiU, per tant, el canvi passarà per CiU”. Duran ha fet aquestes declaracions durant la visita que ha fet aquest matí a la Festa Major de Sarrià.

Sobre les declaracions de Joan Herrera dient que el nou tripartit haurà d’encarar nous reptes per poder comptar amb suport d’ICV, ha subratllat que “ha quedat prou clar en el debat de política general la voluntat de reeditar aquest tripartit. Joan Herrera està preparant la seva candidatura a la presidència de la Generalitat i, com ERC, s’han de desmarcar del PSC perquè han d’intentar presentar-se com una opció nítidament separada del partit socialista, perquè si representen el mateix l’elector pot acabar votant el PSC en lloc d’ICV. Em semblen focs d’encenalls propi d’un candidat que necessita marcar perfil propi distanciat dels socialistes”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 05/10/2009 - 10:53

De momento es así por desgracia. De Guatemala a Guatapeor.
Es difícil saber quienes son más corruptos y
vendería más facilmente los intereses de los ciudadanos por el poder.
La política catalana y la española necesitan
un baldeo a fondo.

#6 Andreu, Granollers, 04/10/2009 - 21:02

Aquests d'Unió són quatre arreplegats que els donen importància con si fossin un partit important però si es presenten amb Convergència és perquè si es presentessin sols no treurien ni un sol diputat. Son una sangonera i uns paràsits de CDC.

#5 jordioltra, sabadell, 04/10/2009 - 20:41

Els socialistes sempre dient q CIU pactarà amb el PP. Us recordo q Al pais Basc els socialistes governen gracies a un acord amb el PP. Però clar.. això no deu tenir importància per vosaltres.

#4 Hug, Begur, 04/10/2009 - 19:51

Una paella tan gran per quatre gats? Qui esta amb Unió? no ho sap ningú.

#3 Ex votant d'ERC, L'Estartit, 04/10/2009 - 19:33

Cert, la ùnica alternativa al tripartit és CiU i estic convençut que si cal, per evitar perdre les poltrones i que governi CiU els PSOEmontillistes son capaços fins i tot de fer un quatripartit amb el PP