Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2015. 12:01h.

L’unionisme se’n riu del viatge del president als EUA

SCC i Ciutadans ironitzen sobre la cobertura de la premsa internacional

El viatge d’Artur Mas als EUA ha provocat indirectes de l’unionisme, especialment pel que fa a la cobertura mediàtica de la premsa internacional a la conferencia que el president català va oferir a la Universitat de Columbia i que va ser presentada per l’economista Xavier Sala-i-Martin.

Així, ha aprofitat una fotografia de Mas, publicada pel mateix Govern, en la qual atenia als mitjans de comunicació per ‘satiritzar’ l’impacte mediàtic de la seva visita als Estat Units. El fet que el cap de l'Executiu aparegués envoltat només de micròfons de la premsa catalana -TV3, Catalunya Ràdio i l’ACN- ha desfermat la “ironia” de Societat Civil Catalana.

En aquest sentit, l’organització unionista ha destacat la “impressionant cobertura de mitjans internacionals en la conferència de Mas als EUA”. Les xarxes socials s’han omplert de missatges burlescos a partir de l’esmentada fotografia.

També l’ex diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, ha aprofitat per carregar contra Mas, en considerar que “quan el president surt a l’exterior fa el rídícul”. Cañas, ara assessor de C’s al Parlament Europeu, va publicar una piulada en la qual afirmava “confirmat per fonts del Diplocat: en el seu viatge als EEUU Artur Mas será rebut per Mickey Mouse i el pallaso de Micolor”.

Posteriorment, en el programa ‘Catalunya Opina’ de Televisió de Badalona, ha afirmat que al president de la Generalitat “ningú el rep a Europa, a Rússia i ningú el rebrà als EUA”. En aquest sentit l’ha comparat a Jordi Pujol, que “quan sortia l’exterior tenia una agenda molt interessant”, atès que “anava a portar inversions”.

Per contra, considera que a Mas “no el reben, perquè saben que la seva proposta no serà per treure inversió a Catalunya ni per fomentar la inversió, sinó per vendre un projecte que busca trencar Catalunya, Espanya i Europa”.

Piulada de SCC
Publicitat
Publicitat

140 Comentaris

Publicitat
#77 Prudenci, Sabadell, 11/04/2015 - 12:41

Secession? No Thanks Spanish forever

#76 Un, El comentari millor valorat, 10/04/2015 - 18:26


#4

Pepón, Bcn (España).

No sólo los unionistas. También hay muchos indepes que se burlan del Mas, del Junqui, de la Carmeta, de la Muriel, de la Pilar Rahola y otros elementos como la Gabancho

#75 Casper, Bcn, 10/04/2015 - 13:44

Sí, que lejos quedan aquellos tiempos en que Joldi Puyol nos hacía pagar a todos los catalanes 250.000 dólares para hacerse una foto con el Bush de turno. Arturu Mas no ha podido ni reunirlos.

#74 BEJOTA, bcn, 10/04/2015 - 12:43

Això de la únitat d'Espanya ho veig molt fotut, francament. Els catalans estan cansats de subvencionar a perpetuitat un estat que els hi va en contra, i que amb un descomunal expoli fiscal debilita el seu estat del benestar.

SPAIN GAME OVER

WAIT AND SEE

#74.1 Carlos, Barcelona, 11/04/2015 - 11:00

¿Els catalans? El 30% que votó o el resto que pasamos de las tesis esquizofrénicas separatistas y de vuestro proyecto de nacioncita.
Muchos ya tenemos estado propio, nación propia, país...

Si tan seguro estás de que "Spain Game Over" renuncia a tu nacionalidad, tira tu DNI, da el primer paso...

#74.2 Prudenci, Sabadell, 11/04/2015 - 11:50

Els catalans? Error !!!

Els nacional catalanistas per ser exactes.

Prou de confondre intencionadament els adoctrinats amb el poble.

#73 Llorens, Tarraco, 10/04/2015 - 10:53

Después de la visita de las hijas de Zapatero el gabinete Obama tiene ordenes de filtrar bien cualquier petición de reunión que venga de España.

Así no se les cuela ninguna foto con un friky. Esto es lo que le ha pasado a Mas, la culpa, como no, de Zapatero.