Publicitat
Política · 16 de Juny de 2021. 12:25h.

Mà de ferro de Borràs al Parlament

Adverteix Ignacio Garriga i tanca el micròfon a Carrizosa

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha mantingut dues topades amb els líders de Vox i Ciutadans, Ignacio Garriga i Carlos Carrizosa, durant el ple de la cambra catalana. Borràs ha advertit Garriga amb cridar-lo a l’ordre i ha negat la paraula a Carrizosa per no saber-se el reglament del Parlament.

“Senyor Garriga, ha titllat de lladres el president de la Generalitat i el Govern. Li dono la possibilitat de fer una rectificació sobre aquesta afirmació falsa i infundada. Vol fer-ho?”, ha preguntat Borràs al líder de Vox.

Aquest ha al·legat que “no he fet referència al president ni al Govern. L’he fet a l’històrica actitud malversadora del Govern de la Generalitat”. “Igualment és una afirmació que no té cap prova per fer-la”, ha replicat la presidenta, a més d’advertir que si no ho retirava “la propera vegada el cridaré a l’ordre”.

Garriga, però, ha recordat que l’exvicepresident Oriol Junqueras, “està condemnat per malversar fons públics. Són sentències judicials, no m’ho invento jo”. “No ho vol retirar, la propera vegada que ho faci el cridaré a l’ordre”, ha sentenciat Borràs.

Posteriorment, Carrizosa ha demanat la paraula “per una qüestió d’ordre”. “No existeixen les qüestions d’ordre, només els article del reglament. Per quin article del reglament em demana la paraula?”, ha preguntat Borràs.

“Pel que regula les qüestions d’ordre, senyora presidenta. Li pot informar del número concret el lletrat del Parlament”, ha contestat el dirigent de C’s. “Digui’m per quin article o no té la paraula”, ha insistit Borràs.

“Pel 39, senyora presidenta, si és el que regula les qüestions d’ordre”, ha assenyalat Carrizosa. “L’article 39 no regula les qüestions d’ordre”, ha informat la presdienta.

“Escolti, no ens faci aprendre de memòria el reglament del Parlament”, ha demanat el dirigent de Ciutadans, però Borràs li ha apagat el micròfon: “no hi ha qüestions d’ordre, no té la paraula”.


Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#29 electra, Barcelona, 17/06/2021 - 08:46

Aquesta noia és una totalitària!!

#28 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/06/2021 - 23:09

¡Ostras! Como extremoderechista separatista que es, la Burras conduce el Parlament de acuerdo a su ideología. ¿Alguien esperaba otra cosa?

#27 Marcial Heredia, el circo de la tele, 16/06/2021 - 20:09

No solo tiene tendencia a choricear. También lleva el fanatismo en la sangre. Y si a un fanático le pones una burocracia, consigues un infierno que ni Kafka.

#26 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 16/06/2021 - 20:09

¿Pero que se han creído?. Qué porque hayan sido votados democráticamente ya pueden hacer uso de la palabra cuándo quieran?. Faltaría más.
Recuerdan?:…al Parlament es pot parlar de tot…!! (Añadir : De lo que la Borràs quiera, claro).
¡¡Aixó ès una dona!!

#24 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 16/06/2021 - 18:07

Aixo de fer la revolucio permanent deu ser molt esgotador.