Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2020. 20:18h.

Mà dura a Badalona amb els okupes

L'Ajuntament no oferirà cap solució a les persones que ocupaven il·legalment un edifici enderrocat

Mà dura a Badalona amb els okupes

Albiol discutint amb uns okupes a Badalona

L'Ajuntament de Badalona no oferirà cap solució alternativa a "aquelles persones que ocupaven il·legalment" els habitatges d'un edifici que va ser enderrocat després que es detectessin problemes estructurals. El bloc d'habitatges, situat al passatge de la Torre, al barri de la Salut de la localitat, va ser desallotjat per problemes estructurals i es va ordenar la seva demolició imminent després de constatar el risc de col·lapse de l'immoble.

"L'Ajuntament de Badalona no ofereix cap solució alternativa a aquelles persones que ocupaven il·legalment algun dels habitatges de l'edifici que va ser enderrocat" han anunciat des del consistori, on han apuntat que sí que oferiran una solució temporal a la resta de famílies.

En el comunicat, l'Ajuntament informa que oferirà una solució temporal a aquelles famílies afectades per l'enderrocament i que no tenen menors a càrrec seu. En aquests casos l'Ajuntament els oferirà anar al centre d'acollida municipal per a emergències habitacionals de Can Bofí Vell.

Respecte a les famílies afectades que tenen menors a càrrec seu, l'Ajuntament de Badalona ha anunciat que "s'ha posat en contacte amb la Generalitat de Catalunya per donar una resposta temporal a aquests casos a través del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 Sergi Sergio, Barcelona, 01/10/2020 - 13:18

En las tres ultimas elecciones el mas votado de largo, gano de calle pero luego se unieron todos los perdedores para que no pudiera gobernar, asi respetan a los votantes de la ciudad de Badalona el resto de partidos.

#5.1 Badaloní Preocupat, Badalona, 01/10/2020 - 16:22

ah, si? i llavors què fem si el 65% dels badalonins no hem votat a aquest impresentable, eh?
esperem que aviat es torni a re-editar el pacte PSC - JxC - ERC - CUP - Comuns

CORDÓ SANITARI DEMOCRÀTIC JA !!!!

#5.2 pepe, andorra, 02/10/2020 - 13:40

q mania con descalificar de la manera mas barbara a todo aquel q no piensa igual q tu. respeta el juego democratico, pq a mi me parece mas correcto haceros a vosotros el cordon democratico, ya q para mi entender, los totalitarios antidemocratas, sois los q en comandita, habeis arruinado Badalona con vuestra incompetencia, corrupcion y nepotismo.

#5.3 pepe, andorra, 02/10/2020 - 13:42

y por cierto, el 65% de los residentes en España, no ha votado a Sanchez, a ver cuando se juntan todos para echarle...Aunque no creo a q su jefe, soros, le gustara mucho la idea. Ahora q nos tiene bajo su bota.....

#4 Badaloní Preocupat, Badalona, 01/10/2020 - 12:12

que torni el pacte PSC - JxC - ERC - CUP - Comuns... o Badalona se'n va a la merd!

#3 Progressista Barceloní, Barcelona, 01/10/2020 - 09:01

Okupes: us esperem a l'esquerra del Besós!

Els Barcelonins estem orgullosos de ser els més Progressistes d'Europa, us esperem amb els braços oberts!

A la nostra ciutat el PP gairebé desapareix, ja ja ja i el seu teòric substitut, Ciutadans, està liderat per un SOCIALISTA! que ha fet alcaldessa a una Comunista Separatista, ja ja ja

#2 COLAUista, Caracas - Barcelona - Pyonyang, 30/09/2020 - 21:22

QUINA VERGONYA PER TOTA LA GENT DE BÉ DE BADALONA, QUE ÉS LA MAJORIA! (Albiol és alcalde perquè els Bons, és a dir, ERC, CUP, COMUNS, PSC finalment no vam arribar a un segon pacte)

els únics que no haurien de ser benvinguts a Badalona són els malvats TURISTES o empreses com la NISSAN

WELCOME OKUPES!
WELCOME NARCO-PISOS
WELCOME MENAS
WELC

#1 Tirant, Bcn, 30/09/2020 - 21:07

Doncs ... molt bé per Albiol. Hi ha temes que, com els okupes o els immigrants il·legals, si no s'utilitza la fermesa no es resoldran.