Publicitat
Política · 23 de Gener de 2011. 10:48h.

'Mà dura' amb els okupes

Els Mossos identifiquen i desallotgen 418 okupes del Palau del Cinema de Barcelona

'Mà dura' amb els okupes

Furgons dels Mossos davant l'edifici okupat, el Palau del Cinema de Barcelona (Foto: TV3)

Els Mossos d'Esquadra han identificat 418 persones durant el desallotjament de l'okupat Palau del Cinema de Barcelona. Totes han estat posades en llibertat excepte quatre d'elles, que no s'han volgut identificar i resten encara a la comissaria de les Corts dels Mossos d'Esquadra.

Es tracta de dos espanyols, una persona de nacionalitat francesa i una quarta persona de nacionalitat britànica. El desallotjament de l'antic Palau del Cinema, situat al número 53 de la Via Laietana, s'ha dut a terme sense violència però en un ambient de protesta i ha finalitzat a dos quarts i cinc de tres de la matinada d'aquest diumenge, tres hores després del seu inici.

Segons informen els Mossos, el 15% dels identificats són persones de nacionalitat estrangera. La identificació de 31 persones s'ha fet a la comissaria de les Corts, ja que inicialment no es podia acreditar la seva identitat, i un cop s'ha complimentat aquest tràmit han pogut sortir de la comissaria. Els Mossos d'Esquadra no han detingut cap persona durant el desallotjament del multicinemes, segons ha apuntat el cos policial.

Amb l'ajuda d'una radial, els Mossos d'Esquadra han entrat a l'edifici i han obligat a sortir un per un els okupes que havien entrat al recinte, en desús fa més de nou anys, després de la manifestació contra la reforma laboral i la retallada de les pensions. Una vintena de furgonetes dels antiavalots han participat en el desallotjament. La sortida dels okupants de l'antic Palau del Cinema s'ha fet de forma esglaonada, en parelles, i escortat per dos Mossos cada individu.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 joan, manresa, 24/01/2011 - 12:02

El Casal,11,55h.--Si Senyor,com sa de fer...Ya era hora que algú aoliques el sentit comú,amb seny pro amb energuía.Marcant la ralla amb justicia...Només cal veure la colla que son,imatges d'ahir per TV3,i com argumentan...Demanen el permís als Mossos per entar...,osti,osti..Anarquisme pur i dur

#14 Jordi, Teià, 24/01/2011 - 10:42

Ja era hora que algú comencés a posar ordre amb aquesta colla de ganduls!

#13 Redbear, Barcelona, 24/01/2011 - 10:32

Había entendido mal, y me había hecho ilusones. "Mano dura con los del Palau"... pero era con los de siempre...

#12 victor, bcn, 24/01/2011 - 07:17

- 418 persones!!! pero quanta gent hi viu pel morro a aquesta ciutat?? Quants d'ells portaven móbil o portàtil? . De moment en Puig, està sen't més dur que en Saura. I aixó que porta 4 dies.

#11 Pili Pairó , Girona, 23/01/2011 - 21:59

Piu Piu, el govern no es gasta els calers amb els alternatius, els dona a CCOO i UGT perquè signi la reforma laboral i la de les pensions. Però si treballessis sabries que en el món laboral hi ha altres colors amb altres idees i que no es venen com els que he citat.